Šven. parašė:
Kaip minėjau praktiškomis valandomis norfos vaistinėje taikoma nuolaida ir pigiau galima įsigyti ne uz 141
Koks tai laikas? Ar reikia turėti kažkokią kortelę?
Šven. parašė:
Kaip minėjau praktiškomis valandomis norfos vaistinėje taikoma nuolaida ir pigiau galima įsigyti ne uz 141
Sunny Day parašė:
Sveikos,birželio 6d įsidėjau mireną. Birželio 9-10 šiektiek patepliojio ir viskas .
Dabar nuo 21d tepliojo
28d buvau pas gine,spirale vietoj viskas ok,tačiau užmatė cista "ant gimdos"ko nemate 6d kai dėjo spiralę.
po apžiurojos pradėjau kraujuot jau ne tepliojimas, kraujas tamsus ir skystas nera labai gausiai,tačiau mane tas neramina..
negalečiau sakyt ar čia mm nes spiralę dėjo ne mm diena,nes po gimdymo puse metu geriau KT.
ar čia man lekt vel pas gine ar laukt?gal kam irgi taip panasiai buvo?
anitavaida parašė:
Sveikos,birželio 6d įsidėjau mireną. Birželio 9-10 šiektiek patepliojio ir viskas .
Kraujavimai, tepliojimai nuolatiniai ar su pertraukomis normalu iki 6 mėn
Dėl cistos nežinau. Reikia žiūrėti ką sakė Jūsų medikas.
avietuke parašė:
Kraujavimai, tepliojimai nuolatiniai ar su pertraukomis normalu iki 6 mėn![]()
Aciu, del cistos tai ateit po 3 men .
mane labiau tas stiprejantis kraujavimas neramina
anitavaida parašė:
Aciu, del cistos tai ateit po 3 men .
mane labiau tas stiprejantis kraujavimas neramina
Man taip pat buvo kraujavau 12dienu stipriai po idejimo. Po to jau mažėjo.
Sveikos. Liepos 4d per mėnesines įsidėjau Mireną. Mėnesinės baigėsi, liko tik nesmarkis rusvas tepliojimas, bet po dviejų savaičiu tepliojimas pastiprėjo, atsirado tikras kraujas ir atrodo jog prasidėjo mėnesinės 2 sav per anksti? Nes ir krūtinę smarkiai maudžia, ir atsirado spuogų. Ko čia toliau tikėtis? Viskas normalu? Kam taip irgi buvo ir kas poto sekė?
Egliuska parašė:
Sveikos. Liepos 4d per mėnesines įsidėjau Mireną. Mėnesinės baigėsi, liko tik nesmarkis rusvas tepliojimas, bet po dviejų savaičiu tepliojimas pastiprėjo, atsirado …
Viskas normalu. Teplios ir vėl gali kraujuoti paskui mazes gali ir išnykti visai.
Sveikos. Prieš 2d. Įsidėjau mireną. Daktarė įspėjo, kad gali kažkiek mausti. Tačiau skausmas keistas, skauda viena šoną, tarsi kiaušidę ir skausmas kaip per mm. Bet gana stiprus. Geriu vaistus nuo skausmo (o skausmui esu pakanti). Kai įdėjo žiūrėjo echoskopu, viskas vietoj ir gerai. Kokios jūsų patirtys, ar skaudėjo po įdėjimo ir kiek laiko tai truko.
Frangipani parašė:
Sveikos. Prieš 2d. Įsidėjau mireną. Daktarė įspėjo, kad gali kažkiek mausti. Tačiau skausmas keistas, skauda viena šoną, tarsi kiaušidę ir skausmas kaip per mm. Bet…
Jautėsi maudimas kokias 3 d. Paskui nurimo. Vaistù gert nereikėjo.Jei iki pirmadienio bus negerai, pasirodykit gydytojai.
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai