sigab parašė:
šaunuole Ruth ,tortai labai gražus,kuom šonai puošti paskutinio tortuko ,man atrodo kaip barchatas ir dar blizga
![]()
![]()
aciu... paskutinio sonai puosti tik trupiniais,bet optine apgaule
atsispindi nuo padekliuko...
sigab parašė:
šaunuole Ruth ,tortai labai gražus,kuom šonai puošti paskutinio tortuko ,man atrodo kaip barchatas ir dar blizga
![]()
![]()
Bet kurios tortą nesaugiai gabentą (skilęs) nufotkintu muiline, tamsoj ir įmestų visų teismui. Nepavydžiu tokių klientų.
Tiesa, aš dariau prieš porą dienų pagal gautą foto ( tai ir žinau, kad labai nelengva atkartoti) ir gavau šiandien gražią sms su padėka, nors žinau, kad tikrai idealiai nepadariau, šiek tiek pakeičiau ir pagal save, kaip man dailiau, Nepadarė žmonės tragedijos
, parašė, kad ir tikėjosi tokio gražaus. Malonu labai
serenada parašė:
Tiesa, aš dariau prieš porą dienų pagal gautą foto ( tai ir žinau, kad labai nelengva atkartoti) ir gavau šiandien gražią sms su padėka, nors žinau, kad tikrai ide…
Tai jei klientė patenkinta liko, tai žinoma ji ir padėkoja, aš nesuprantu kodėl jūs nepriimat kritikos jei klientei nepatiko tortas ir ji tai pasakė (ir labai gražiai tai pasakė, čia tik kitos visą kipišą sukėlė)? Jūs taip puolatės, "nepavydžiu tokių klienčių" ir pan... Normali ta klientė, man pažiūrėjusi į foto irgi nepatiktų tas tortas.
Jūs atvirai pasakykite, ar norėtumėte tokio torto per savo vaikų krikštynas? Manau, kad tikrai gražesnio norėtumėt, tai ir klientė to norėjo, o dabar gavosi, kad ji dėl to bloga yra.
Rodykite daugiau pagarbos klientams ir nesidarykite pačios sau antireklamos, nes jie čia skaito viską...
serenada parašė:
Bet kurios tortą nesaugiai gabentą (skilęs) nufotkintu muiline, tamsoj ir įmestų visų teismui. Nepavydžiu tokių klientų.
siuo atveju kepeja pati pripazino,kad del jos kaltes skilimas ir nelygumai,o ne del sviesos "efektu"
Žodžiu taip, apibendriname:
- kepėjos atsargiau vertins savo galimybes bei atsargiau dalins pažadus (ypač jei kaina labai maža ir visi pageidavimai į ją netelpa).
- užsakovai turės omenyje, kad lūkesčiai turi atitikti kainą ir kad pigiai, daug ir gerai būna labai labai retai.
Tikimės, kad tam kartui tema baigta, o jei kažkam dar norisi pasiaiškinti, kviečiame tai daryti temoje "Pasipykim"
tevudarzelis parašė:
Žodžiu taip, apibendriname:
- kepėjos atsargiau vertins savo galimybes bei atsargiau dalins pažadus (ypač jei …
šauniai suformuluota - patiko man
ruth1980 parašė:
na taip ir pagalvojau, bet efektas tai geras
,tai vat ir vel optine apgaule
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai