Bianka parašė:
Labai skanus šis medutiskepiau kalėdoms. Super
![]()
O gal galit pasidalinti jo receptu?
Bianka parašė:
Labai skanus šis medutiskepiau kalėdoms. Super
![]()
laba, o ar galetumet rekomenduoti sokoladini biskvita, kad butu toks sokoladinis, sunkus kaip pavadinus
Paprasta puruji, kur is 5 kiausiniu ir vietoj miltu kakavos deti zinau, bet noriu tokio slapesnio, gal kad i vidu detusi sokoladas. Receptu kelis lyg ir randu, bet gal galetumet rekomenduoti isbandyta?:)aciu labai.
dolitukeee parašė:
jovitos-virtuvej.blogspot.lt/2012/04/ambasadoriu-medutis.html?m=1#!/2012/04/ambasadoriu-medutis.html
Viletux parašė:
Tai, kad pati ir atsakot į klausimą, žinot ir kokių biskvitų norit, ir kokio kremotai nėra ką ir patarti
labai daug tortų įvairiais pavadinimais, vienų bisk…
Tik as noreciau, kad tortas nebutu riebus, o gaivesnis. Tai ir galvoju koki cia idara geriau daryt. Gal kuri esat kepusi?
Ernesta25 parašė:
Tik as noreciau, kad tortas nebutu riebus, o gaivesnis. Tai ir galvoju koki cia idara geriau daryt. Gal kuri esat kepusi?![]()
Esu ir visiems zinomu kepus, ir siek tiek kitokiu
pvz 
Viletux parašė:
Esu ir visiems zinomu kepus, ir siek tiek kitokiupvz tie be iprastiniu biskvitu - labai lengvi, jogurtiniai, su traskuciu, su sokoladiniu biskvitu lyg (ar kak…
Ar galetumet parasyti recepta tu link tradiciniu?
Sveikos,labai reikia Jusu pagalbos..noreciau savo gimtadienio proga iskept sveciams Snikers torta,tai butu mano antras tortas gyvenime ? po meducio..tai va,recepte parasyta,kad deti Rududu..tai as kiek atsimenu LT tai karamelizuotas sutirstintas pienas,teko ragaut karta ? bet kadangi gyvenu ne LT,nenusipirksiu,Italijoj rusu pardej yra arba paprastas kondensuotas pienas,arba virtas..tai man pardaveja sako,kad virtas ir bus tas karamelinis ? teisybe? Nes nera uzrasyta,nenoreciau sugadint torto vien del netinkamo produkto ? tuo labiau,kad ir vaisinsis italai,tai is vis klausimas ar jiems patiks ? tada nors SAU skaniai pasidaryciau ? dekui uz pagalba ?
Praktiska parašė:
Sveikos,labai reikia Jusu pagalbos..noreciau savo gimtadienio proga iskept sveciams Snikers torta,tai butu mano antras tortas gyvenime ? po meducio..tai va,recepte …
Teisybė. Man virtas kondensuotas pienas net skanesnis nei Rududu
Ernesta25 parašė:
Ar galetumet parasyti recepta tu link tradiciniu?![]()
Pasikuisiu uzrasuose ir atsiusiu
sstefax parašė:
Teisybė. Man virtas kondensuotas pienas net skanesnis nei Rududu![]()
Rududu ir yra lygiai toks pat virtas kondensuotas pienas, tik verdant namuose paprastai trumpiau pavirus jis taip stipriai nesusikaramelizuoja, yra skystesnis ir skanesnis. Rududu labai ilgai suvirtas ir tiek
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai