Asialisa parašė:
As sneku tik apie ta butinaji, kur daro naujagymiams - is patirties zinau, kad ji atlieka, tad jei gimdysiu santaruose tikrai pasigedusi jo klausio kodel jo neatlie…
Tikra tiesa, AK daro si tyrima, kaip tik vakar turejome.
Asialisa parašė:
As sneku tik apie ta butinaji, kur daro naujagymiams - is patirties zinau, kad ji atlieka, tad jei gimdysiu santaruose tikrai pasigedusi jo klausio kodel jo neatlie…
agnej. parašė:
Sveiki,o kaip Jus registravotes? Nes man dave numeri, bet negaliu niekaip juo prisiskambinti.
prisiskambinau siandien tel 852720570, aisku ne iskarto, bet pavyko
bet eiles tai diudziules, ir dar neturi grafiko rugsejo menesiui, pasake paskambinti 16-17 diena. kokioj poliklinikoj lankotes?
Liepinukė parašė:
AK mums padare ir klausos ir regos tyrimus.
Meja@ parašė:
AK mums padare ir klausos ir regos tyrimus.
O kaip atrodo regos tyrimas? As tokio nepamenu...
scalia parašė:
as jau irgi ruosiausi skambint del klausos patikrinimo, bet dbr matau kad kol kas galiu palaukt jei dar rugsejo men neturi grafiko.. tikra nesamone tose Santariskes…
O kas gi paliko toki dideli neigiama ispudi? Smalsu pasidare
Asialisa parašė:
O kas gi paliko toki dideli neigiama ispudi? Smalsu pasidare
Na kadangi as atvaziavau viena gimdyti be vyro, tai gimdykloje buvau viena, kai prasidejo nezmoniski skausmai negalejau nieko prisikviest, nebuvo su manim nei sesute nei kazkas,kazkaip keista kad taip palieka viena zmogu, nezinia kas gali juk nutikt, paskui kazkokia darbuotoja uzejus netycia pamate kad man tikrai jau blogai, pakviete akusere ir gydytoja. Dar akusere apreke mane, kad negaliu pakentet ir kad saukiu, tai liepe nekelt siaubo kitiems ir isejo palikusi mane viena vel.. na ir siaip elgesi kaip ne su zmogum, na bet tiek tos, siaip ne taip pagimdziau.. Prieziura po gimdymo irgi klaiki, man tos prieziuros tarkim ir nereikejo, bet reikejo mano kudikiui, nes antra diena jam nustate infekcija.. Nieko nesakiusi sesute atejo ir issiveze mano vaika, nieko nezinojau kas jam yra, ko klausiau: vis sakydavo as tik budintis gydytojas,nezinau nieko. Zodziu pati susiradau ir nuejau i naujagimiu skyriu, kur guli kudikiai sunkesnes bukles, ten kadangi tik sesutes buvo irgi nieks nieko apie vaiko bukle nepaaiskino.. tai galiausiai trecia para jau nebeislaikiau, nes vis dar niekas pas mane neatejo nepaaiskino kas mano vaikui yra. Tai ememes kitu priemoniu, tuomet jau netgi velai vakare tiktai trecia para i palata suleke keli gydytojai viska paaiskint kas ir kaip..
Galiausiai atejo sesute skiepyti vaiko, as paklausiau ar galima skiepyt vaika, jei vaikui infekcija, tai ji nustebo, nes nezinojo kad jam yra infekcija, tai nuejo pas gydytoja issiaiskint situacijos ir pasitikslint ar galima ji skiepyti.. Apskritai ten gydytojai kazkokie issiblaske, tarkim atlekia gydytoja apziuret naujagimio pasiemusi kito naujagimio istorija ir tik veliau pastebi kad cia ne tas kudikis, gal jiems ir didelis darbo kruvis, bet manau sitaip neturetu buti..
As ruosiuosi gimdyti Santariskese, kazkaip manes neveikia jokie komentarai (geri, blogi). Ir manau, cia nuo nusiteikimo priklauso. jei nestumas nera kazkoks isskirtinis - bus kaip bus, visdelto ligonineje gimdysiu, ne namie
. Nesitariu nei su gydytoju/akuseriu ar kuom ten, tiesiog man tai strategiskai patogi vieta (prie namu), sakau: pesciom nueisiu lemtinga diena - o kas man
(cia aisku juokauju - bus kaip bus, o gal?).
Mano bendradarbe gimde tik atsidarius klinikai (kovo antroje puseje)-nepatiko tik tiek kad keitesi pastoviai gydytojai,bet apziura ir demesys - identiskas. minusai : karsta palatose, normaliai informacijos negali gaut, reikia butinai klausti TIK gydytojo, o kai gydytojai keiciasi - tai figznajet jo klausti reikia:), viskas nauja, svaru, sterilu. reikia ziureti optimistiskai - ta ir darau
nzn ar pasirinkus kazkokia "isgirta" ligonine nepatirsi fiasko, tad;)
Linkiu visoms tuoj susilauksianciom sekmingo gimdymo ir geros nuotaikos!:)viskas bus gerai!
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai