Skave parašė:
Mistika ir mantai man irgi daznokai po O pajautredavo ir likdavo iki mm. Tik kad dabar nustojo ir vel per nauja. Niu bus matyt
pagyvensim, panatysim, …
Tepimas po pabraižymo yra normalu
Skave parašė:
Mistika ir mantai man irgi daznokai po O pajautredavo ir likdavo iki mm. Tik kad dabar nustojo ir vel per nauja. Niu bus matyt
pagyvensim, panatysim, …
Tepimas po pabraižymo yra normalu
Skave parašė:
pagyvensim, panatysim, …
Tikrai buvo forume istoriju, kai pastodavo merginos pabraizymo cikla
bet kad savijauta keista po sios proceduros - labai normalu, ir kad organizmas kitaip elgiasi (arba tiesiog labai idemiai nagrinejat save, kas irgi naturalu) irgi normalu
tai tiesiog ramiai palaukit savo mm ir, duok Dieve, kad jos neateitu!
Skave parašė:
O kodel jums neleido vartoti? Kuo jie blogi? Niu linkiu greiciau gauti vaisyukus ir kad kuo greiciau atsistarytu. Man po LP su tokiu Dimeru skaiciumi buvo ne kas, i…
Užlipti į 5 aukštą turiu neskubėdama, nes pavargstu.. Šiaip nuovargis jaučiasi. Nedusina.. Aš nelabai suprantu ką dimerai rodo ir kokią įtaką turi.. Kai niekad nesusiduri, tai ir nežinai.. Tie pilvo dilgčiojimai prasidėjo.. Paaiškinkite, prašau, man tokiai neišmanančiai ką reiškia tie visi padidėję krešumo rodikliai ir kokią įtaką turi man ir implantacijai..
Nežinau kodėl Ziboro neleido pirkti ir liepė gabentis iš LV vaistus.
Sodinom vieną, nes neturėjau jėgų ginčytis su gydytoja ir su vyru sakėm nerizikuokime ir sulaukime vieno.
jova11 parašė:
Labai tikiuosi![]()
O prašau
Kad Dievas duotų jums tas dvi mažas mergaites
Ar buvo kam, kad po stimuliacijos cista atsirastu?
Praejo 2 sav po IUI ir vietoj teigiamo NT cista gavau. Gerai, kad echo pasiprasiau, nez gyd buvo sakiusi pradeti nauja stimuliacija be echo
Dabar turesiu menesi kontraceptikus gerti. Kazin ar cia nieko tokio?.. Be to, man ir pries pat IUI procedura echo nedare, keista kazkaip.. Nerimas ima
Pseudo parašė:
Ką reiškia gimda anteversijoje? Ar, neturint vaisingumo problemų, ši padėtis kažkaip kažką įtakotų?
Nežinau, kiek tai įtakoja vaisingumui, tačiau mano gimda yra reversijoje stipriai ir man sunkus pateikimas į gimta, nes ji nsusisukus į stuburą, o anteversijos atveju gi pasisukus į pilvą, o kaklelis atgal, kas irgi apsunkina patekimą į gimdą. Mano mamai regis irgi yra reversija ir ji natūraliai 2 vaikus pagimdė ir išnešiojo
linaur parašė:
Ar buvo kam, kad po stimuliacijos cista atsirastu?Praejo 2 sav po IUI ir vietoj teigiamo NT cista gavau. Gerai, kad echo pasiprasiau, nez gyd buvo sakiusi p…
Buvo man kelis kart, tačiau aš kontraceptikų nevartojau, man natūraliai pasišalino
Nieko čia baisaus
Kad prieš IUI galėjo ir nematyti tos cistos, bet echo turėjo daryti.
O jei ir dabar echo nenorėjo daryti ir iš kart stimuliaciją pradėti, tai tokiam medikui reiktų į subinę duoti
Austeja_ parašė:
Tikrai buvo forume istoriju, kai pastodavo merginos pabraizymo ciklabet kad savijauta keista po sios proceduros - labai normalu, ir kad organizmas kitaip elgias…
Dekui
bet per visa gyvenimeli ne nebande kibti, o ims dabar ir uzkibs..nugriuciau
nelabai nagrineju, tik,kad ta krutine tokia sunki,pilna,skausminga.. Na, bet taip yra buve, tik,gal ne taip ydomiai, su pertrauka ir dtaigiu suoliu.gal ryt HCG pasidarysiu...iprastai pas mane tepa tokiu metu,min savaite pries mmm, o dabar tik tepimas nuo pabraizymo, visai kitoks, tik rudai lasa, o tepdavo su normaliu krauju.. Tai del to taip keista..bet nenystebsiu, jei kaip staigiai soko,taip staigiai ir susirgsiu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai