wampyre parašė:
gal paklausiu ne i tema, bet gal nesupyks nieksgal kuri nestuke neperseniausiai daresi stremtokoko tyrima? kiek dbr kainuoja jis?
Man darė 10€ mokėjau poliklinikoje.
Josvainių g. 2, Kaunaswampyre parašė:
gal paklausiu ne i tema, bet gal nesupyks nieksgal kuri nestuke neperseniausiai daresi stremtokoko tyrima? kiek dbr kainuoja jis?
Man darė 10€ mokėjau poliklinikoje.
wampyre parašė:
Man dare Silainiu poliklinikoj. Nekainavo.
Sakirma parašė:
Man dare Silainiu poliklinikoj. Nekainavo.
ir as lankausi silainiu poliklinikoje. tai gal ir man nekainuos?
pamparam parašė:
Labas, esu ne Kauniete (50km) lankausi pas daktare ne cia. Gimdyti planuoju antroj ligoninei. Ar siuncia daktare echoskopui ar apziurai i gimdymo namus pries gimdym…
Jeigu rašo siuntimą echoskopui tai jį galite bet jur pasidaryti.O šeip pagal įstatimus priklauso tik du kartai echoskopas vienas 20sav o kitas suėjus terminu 40sav.Nebent mato jei kažkas blogai tada rašo siuntimą echoskopui.
pamparam parašė:
O būna atvirų durų dienos? Ar tiesiog vaziuot gimdyt ir nesukt galvos![]()
Ten kiek žinau remontuojasi patalpas.Bet jeigu pati nori apsižiūrėti tai manau bet kada darbo dieną aprodys gimdyklas ir palatas.
As taip pat gimdziau sioje ligoninej, tai man suejo terminas ir mano nestuma priziurinti gyd. israse siuntima i dienos stacionara, kad paklausyt kasdien vaiko sirdies tonu. Nuvykau i ligonine, tai paziurejo mane ant kedes, paziurejo echo ir paklause tonus. Bet! Kai sausio men. buvo neramu del nestumo taip pat nuvaziavau i 2 lig. (be jokiu siuntimu) ir iskart echo padare.
Nezinau ar gerai as Jus, pamparam, supratau. Ar jus eilini echo norit pasidaryt??
O del gimdymo tai nesukit galvos, reikes ir vaziuokit
nebent pries tai norit, pavyzdziui, apziuret gimdyklas, pogimdyvines palatas ir pan.
Jeigu jau lb norit ta echo pasidaryt, nuvykit i lig., pasakykit, pavyzdziui, kad skauda pilvo apacia ir pan., tada ir paziures, bet jie linke iskart guldyt i ligonine :-D aisku, Jus galit rasyt prasyma paskui, kad atsisakot gult savo noru ir pan. Bet bent jau leliuka busit pamaciusi ir nusiraminus, kad viskas jam ten pas Jus gerai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai