Gerda.x parašė:
Klinikose tai dazniausiai neguldo, nes vietu neturi, bet cia antroj ligoninej tai jie linke guldyt ir nebepaleist, kol gulejau kelios palatos drauges pasikeite, ir …
va va 2ligoninej ir man teko gulet ir ten tikrai guldo
Josvainių g. 2, KaunasGerda.x parašė:
Klinikose tai dazniausiai neguldo, nes vietu neturi, bet cia antroj ligoninej tai jie linke guldyt ir nebepaleist, kol gulejau kelios palatos drauges pasikeite, ir …
va va 2ligoninej ir man teko gulet ir ten tikrai guldo
jamaica parašė:
Tai kai jau veikla prasides nebeskambinsi ir nestikslinsi kas dirbatiesiog gal kuri zino apie savus daktarus, taip ir visas grafikas aiskesnis butu
![]()
Silkaitiene mano gimdyma prieme 8:49 ryte antradieni. Jos pamaina 8 ryto prasidejo. Ji ir nestuma priziurejo. Nesitariau, sutapo
. Dar minejus nestumo metu buvo, kad sekmadieniais dirba.
solnike parašė:
Silkaitiene mano gimdyma prieme 8:49 ryte antradieni. Jos pamaina 8 ryto prasidejo. Ji ir nestuma priziurejo. Nesitariau, sutapo. Dar minejus nestumo metu buvo,…
O iki 8:00 buvo kita pamaina ?
jamaica parašė:
O iki 8:00 buvo kita pamaina ?
Aha... akusere iki jos pamainos l.l.l. faina buvo (as prie jos trumpai buvau, nes l. greitas gimdymas nuo vandenu nubegimo ir saremiu pradzios, gimdykloj 6:30 ryte atsiduriau ir ji iki 8:00 tebuvo), bet pavardes nepamenu. Kokia gydytoja buvo su jos pamaina nepamenu ir nepamaciau, nors gydytoja 7:00 ryte atejo pirma kaklelio primatavima daryti
Man tuo metu, kai ji atejo ir ziurejo, buvo jau stiprus saremiai ir as uzsimerkus ir susikaupus kvepavau. Kur ten ziuresi, kas atejo... visi 9cm buvo. Paskui nuo 8 ryto, kai keites pamaina kaip tik jau reikejo gult ir pradeti stumti. Savo gydytoja ir jos akusere jau puikiai pamenu
solnike parašė:
Aha... akusere iki jos pamainos l.l.l. faina buvo (as prie jos trumpai buvau, nes l. greitas gimdymas nuo vandenu nubegimo ir saremiu pradzios, gimdykloj 6:30 ryte …
Kaip situacija su palatom? Daug gimdyviu siom dienom? Mokama gal emete?
jamaica parašė:
Kaip situacija su palatom? Daug gimdyviu siom dienom? Mokama gal emete?
Siandien buvau Klinikose,sake vietu nera,8moterys ir dvi eilej dar..Sake jei sianakt gimdyciau net nevaziuot
BaltaGulbe parašė:
Siandien buvau Klinikose,sake vietu nera,8moterys ir dvi eilej dar..Sake jei sianakt gimdyciau net nevaziuot![]()
Jus apie klinikas rasot ar apie klinikine 2 ligonine? Nes tai yra skirtingos istaigos. O si tema apie 2ligonine, ne klinikas. Pati guliu 2lig kol kas dar nescia, vietu yra. Jei ka guldo po dvi, o gimdyves po viena. Mokama vis uziimta,nes tik viena tokia palata tad ja gauti nebus lengva.
BaltaGulbe parašė:
Egle,ir tu planuoji gimdyt ant dienu??
Jau gimem netikėtai 25diena
BaltaGulbe parašė:
Siandien buvau Klinikose,sake vietu nera,8moterys ir dvi eilej dar..Sake jei sianakt gimdyciau net nevaziuot![]()
Tai jie tik kalba taip. Bet kaip jau gimdymas jum uzeis ta tada ne tik klinikos priims .
Oli5221 parašė:
Jus apie klinikas rasot ar apie klinikine 2 ligonine? Nes tai yra skirtingos istaigos. O si tema apie 2ligonine, ne klinikas. Pati guliu 2lig kol kas dar nescia, v…
Mes emem paprasta, bet atskira palata su 2 lovom. Tai tik vyrui uz nakvyne reikejo po 4eur moketi. Ne ka prasciau negu mokamoje
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai