manomeile parašė:
nu gal pasakysiu cia per ziauriai, bet pagal mano eksa ir jo panele mano vaikutis yra nelaimingos meiles vaisius ...
cia taip jie nusprende????
tai lai eina velniop, ka mano kiti tai maziausiai imk i galva... ir lai nesneka veju jei uzsimezge vaikas, vadinas buvo is meiles... nebent tai buvo vienos nakties ivykis... o jei buvo draugyste tada yra is meiles... tai db nzn ir man ka sakytu mano ex .. gal ir sakytu kad ne is meiles... pabandytu isdrist taip pasakyt, nes zinau ir as ir jis kad tai buvo pats laukiamiausias nestumas... tik kad jie silpni pasirodo buna... kazko pabega nuo pacios laimes... savo kuno ir kraujo.... asilai tokie.. o dar jei taip pasakyt kaip sakai tada isvis
tai mergai , jo panai ar kam ten manau is vis maziausiai turetu rupet... kaip taip galima kalbet nesuprntu...

cia gyvenimas manau ne mus baudzia o juos... nes koks gyvenimas butu su tokiais tipo vyrais???? cia jie lieka nubausti be savo kurinio... o mes iskesim ir busim laimingos... yra dar ir normaliu vyru ne kaip tokie kad pabegt nuo savo vaiku ...