zinoki as pergyventi tai isvis nepergyvenu sako kairiarankiai labai protingi zmones uzauga
o jei rimtai tai kazkaip man visai jokio skirtumo, dabar nemazai zmoniu kairiarankiu yra, netaip kaip anksciau pamatydavai tai akys ispustos budavo
mano dvi klasiokes buvo kairiarankes, tai viena V.Uspaskich patareja, kita sraigiu versla uzsukus, duok dieve mano Augustui tuo keliu
mano valgyt ranka irgi patinka, jau jeigu pradedam zaist, tai patiesiu stala neperslampama staltiese nu ir pirmyn , tai netik kad i burna deda bet ir prausiasi ta kose
vakar idejau i ta stoveli kiausinuka, valgem kartu, tai jam patiko labai, anksciau kazkaip nededavau, dabar toki visciuka grazu nupirkau, tai jis pilnas kalbos buvo, matyt kalbino ji ir kabinom sauksteliu kartu ir dejomes i burnyte.per musu draugo krikstynas viena mama sake jos dukra metuku jau valge pati, nuvede ja metuku i lopseli sake aukletojos buvo apake
as pilnai tikiu, cia tikrai retas reiskinys
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Taip juokingai atrodė
tai dabar kartosim tyrimą, plius dar pasėlį augins. Pasirodo, leukocitų gali rodyti ir dėl to, kad tyrimui sysiuką darėm į puodelį, o ne į maišelį
O kai valgo,tai dazniausiai jam koki klipuka ijungiu ar filmuka,nes kitaip ne kasnio neima i burna