...rozine... parašė:
mes savaitgali pasikrikstinom taip pat...![]()
kur fotografavotes per krikstynas?
...rozine... parašė:
mes savaitgali pasikrikstinom taip pat...![]()
kur fotografavotes per krikstynas?
Daine parašė:
oj ne...mano vyrukas snd po skiepotai piktas, dabar miega...
o as tvarkausi.....tuoj pabus, reiks pietus sildyti
tai ;pikta ;skiepa gavot,
matyt jau cia po blatu
Labas rytas
Kaip issimiegojot?
Urte per sias kelias dienas labai pasikeite, pradedant jos kasdienybe, baigiant miegu. Ropineja po visus namus, o as vis dar nepriprantu, toks juokas suima, kai kokioj virtuvej atsisukus pamatau, jog is paskos didelis zmogus atkeliavo, ropojantis varliukas
taip miela stebeti
aisku nauji igudziai pakenke ir miegeliui, seniau uzprogramuota buvo sestis net ir per miegus, tai dabar visu pirma sedasi, tada stojasi ant keturiu ir bando atsistot, aisku situ veiksmu vidury nubunda, tada i asaras, o tada mamukas puola darbuotis
ir sianakt taip penkis kartus
zodziu, pas mus veiksmas vyksta
Labukas, viskas praeis, ir maniskiui taip budavo kaip ropot pradejo, eidavo per miegus keturiom lovoj. o dabar ropojo labai nedaug,kad ir kaip man grazu bebutu
turiu klausimuka visoms mamytems kuria rankyte maziukai ima zaislus? Augustas visus kamuolius meta kaire, zaislus ima kaire, atia rodo kaire
jau kazin itart kad seimoj bus kairiarankiu ar dar keisis? kazkaip nesidomejau tuo itin
ir pastebejau ne pati o mano mama, sako duok i kita rankyte,sakau nemaciau tikrai
ir kaip pas vaikucius su savarankisku valgymu? mes jau bandom, is kokiu 20 saukstu 3-4 pasiekia burnyte
Na kai uzklausei, tai pastebejau, jog dazniau ima su desine, visus buteliukus atidarineja su desine, aisku buna, kad paima ir i kaire, bet desine jau lyg pradeda karaliaut
as savarankiskai valgyti su sauksciuku dar nebandziau duoti ir nelabai isivaizduoju kaip tas vyktu, nes pas mus ir nesavarankiskai valgant visiskas chaosas
as puse porcijos kuria pavyksta sumaitinti, ikisu apgaules budu, barskinu kokius raktus palei burnyte, ziojas ju paragaut, tada ikisu sauksta
pati ji po 50-60g tevalgytu ir butu laiminga
baiges mano karaliavimas prie kompo, Urte atvaro, isikimba i kede, atsistoja ir akiu nuo manes nenuleidzia, tai suprantu kad jau reik eit kazka veikt
sveikos,
labai nepergyvenciau del to kad kaire naudojas, lygtais iki 3 metu vaikas gali vienodai naudoti ir kaire ii desine rankas, tik paskiau galima tiksliai pasakyt kokia ranka naudosis vaikutis. Bandykit, kai ka nors duodat duoti i desine rankyte.
Bando ir manoji valgyt bet ne su saukstu o su ranka jin kabina daugiau nei su saukstu. tai prisiterlioja ojojoj kaip.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai