coliuke24 parašė:
o tu anglijoj dirbai? as tai cia pradirbau 2metus su trupuciu,po to isejau is darbo,tai man darbdavys nieko nemokes. nuvaziavau i job centery ir ten man dave tokia forma,kaip knygute,kuria turejau uzpildyti kartu su mw.nepamenu kaip ta forma vadinos.dar pildziau i sure start,del vienkartines pasalpos,bet is ju gavau atsakyma,jog nieko negausiu.drauge sake,kad po gimdymo stociau i darbo birza sicia,tada vel galesiu pildyt is naujo ta sure start forma.o ka daugiau galima is formu uzpildyti,gal zinai?
na as (MA) maternity allowance tik uzpildzius esu, taip ten ta pati knygute ja uspildziau ir jau gaunu pinigelius, o del sure start man sake bendradarbis kreiptis tik kai pagimdysi, nes jie privalo tada sumoketi jai cai gimdei
poto child benefits aisku kai gims pildysim ir ir hous benefit kadangi esu netekejusi mane tures paremti valstybe
taip dirbau apie puse metu, bet kad (MA) gautum reikia buti isdirbus is 66 savaiciu bent 26
tai as cia isdirbau 20, bet lietuvoi kadangi dar dirbau parasiau ir man uzskaite kaip cia nes mokescius tai visus mokejo kad ir ne tai valstybei bet vistiek mokejo