geris parašė:
molekule man irgi jau sunku viskas darytio jus drabuselius lyginate is blogos puses?
![]()
As drabuzelius lyginau is abieju pusiu
o per siules tai dar taip po kelis kartus gerai perbraukiau
geris parašė:
molekule man irgi jau sunku viskas darytio jus drabuselius lyginate is blogos puses?
![]()
As drabuzelius lyginau is abieju pusiu
o per siules tai dar taip po kelis kartus gerai perbraukiau
nematoma123 parašė:
Sveikos visos! As valiausi dantukus gal pries pora savaiciu,bet dantistas sake negalima daryti nuotraukos.Jei pulinukas,tai be nuotraukos darymo jo nesutvarkys.Gal antibijotiku tik israsys:-\
tai va ir nzn ar pulinukas ar seip pakeltas dsntukas toks guziukas buvo kiek va paspaudziau tai apmazejo praktiskai nera jau bet ryt tai tikrai nueisiu pasakys ar gal kitam kokiam tarpdantukeskylute kokia o gal tik pakele gal pasalau,net nzn bus ryt matyt,,,o man snd pilvelis toks keistas lyg pamaudzia lyg diegliukai tokie uzeina toks pasmukes atrodo o ir jausmas kazkoks kaip maksti diegliukai,kazi kas cia gal paruosiami
kapucino parašė:
tai va ir nzn ar pulinukas ar seip pakeltas dsntukas toks guziukas buvo kiek va paspaudziau tai apmazejo praktiskai nera jau bet ryt tai tikrai nueisiu pasakys ar gal kitam kokiam tarpdantukeskylute kokia o gal tik pakele gal pasalau,net nzn bus ryt matyt,,,o man snd pilvelis toks keistas lyg pamaudzia lyg diegliukai tokie uzeina toks pasmukes atrodo o ir jausmas kazkoks kaip maksti diegliukai,kazi kas cia gal paruosiami
as tuos diegliukus irgi jauciu:-)Kai buvau prie monitoriaus prijungta taip pat juos jauciau,tad manau,kad tai pasirjosiamieji,nes parode jog juos turiu kas 10min ir lb silpnus.
kapucino parašė:
niu va,vadinas jau tikrai neuzkalnu supuosimfium jau nekantrauju
![]()
as vis skaitau kad jus taip tikrina pajungia prie kompu o va as kai nueinu nieko visiskai tik pamatuoja apimti ir fsiom
man irgi nieko gero per apziura nepasako
net paimties nematuoja , pasveria ir spaudima matuoja, dar paklausia kaip savijauta
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai