drakonsz parašė:
Jus greiciausiai nusipirkote silauogiu![]()
Greiciausiai taip ir bus
prisirijau silauogiu vietoj melyniu. O tada, kaip melynes vadinasi?
drakonsz parašė:
Jus greiciausiai nusipirkote silauogiu![]()
Greiciausiai taip ir bus
prisirijau silauogiu vietoj melyniu. O tada, kaip melynes vadinasi?
mamuler parašė:
Greiciausiai taip ir busprisirijau silauogiu vietoj melyniu. O tada, kaip melynes vadinasi?
taip pat
as jas atskiriu nes pas mus parduotuvese jos buna didesnes , nei melynes
Labukas, taip seniai cia bebuvau...darbas, namai, mazyle
Nezinau, mums turbut pasiseke, musiske papuola i valganciu ratuka
Valgom beveik jau viska, apetitu nesiskundzia, labiausiai megsta ir saiko nejaucia darzovinem su mesyte( aisku gabaliuku visdar nepripazysta joje), nors siaip padavus viena mesyte gabaliukais, ar agurka, pomidora ir tt. valgo kramto skaniai, nesuprasi
neseniai priprato prie naminiu kosyciu, ypac manus labai megsta, iki tol valge tik pirktines vaikiskas visokias, mano gamybos spjove lauk
Aisku buna kaip ir visiems nevalgadieniai, tada jau aisku - lenda dantukas kazkur, kaip tik db kruminiai apacioj abiejose pusese...tai ir nakti po karta prabusdavo verkdama, ir nevalgydavo...
Bet va saldytu uogu, kuriu mano kamera pilnutele, isvis nevalgo, bandziau ir i maista imaisyt ir arbateles daryt, nulis emociju
gal pripras, kaip ir prie kosiu priprato
airvir parašė:
sveikos mamyteso pas mus atvirksciai yra ,labai daug valgom, jau kartais pagalvoju kad per daug,nors sveriam tik 10 kg ,ir pusryciam kose visa suvalgom ir piet…
Labutis!
Manoji lygiai tokia pati
valgo nemazai, pusrycius, pietus, vakariene pilnai, i tarpus uzkandziai, sausainiai, bananas, surelis, barankos, pienukas du kartus po 240ml. arbatas saldytu uogu... vandenuko negeria. Irgi sveria apie 10.3kg. o ugis 80cm.
Broliukas susirgo vejaraupiais, laukiu kol mazoji susirgs, persirgs ir bus ramybe, kiek bijau, bet manau viskas bus ok
jovitele8629 parašė:
Sveikos mamytes. As taip pat labai seniai buvau cia.. visai nebebunuliudna siek tiek
mes va apsidegine rankute tai gydomes siuo metu
![]()
jetus vargšelis, kaip tai nutiko? mano mažoji porą kart vos puodelio nuo stalo su karšta arbata nenusitempė, kažkaip anksčiau nepasiekdavo,bet sykį žiūrių tik pasistiebė ir verčiasi, gerai kad ne ant savęs...
sveikit
ElikaDi parašė:
jetus vargšelis, kaip tai nutiko? mano mažoji porą kart vos puodelio nuo stalo su karšta arbata nenusitempė, kažkaip anksčiau nepasiekdavo,bet sykį žiūrių tik pasis…
Nuo stalo buteliuka su pienu nusityse ir beveik nuo vidurio stalo...
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai