Tėvų Darželis » Mamų forumai (atviros grupės) » Esamos mamytės » 2012 m.

2012 m. Vasario mėnesio mamytės

(Žinutės: 28152)
Paskutinis atsakymas nuo zilinute
Atsakyti
  1. 2012.02.23 10:28 (2 mėn.)

Sveikos mamos esamos ir busimos
    As su tokiu klausimuku. Kai prabunda mano mazius, pakeiciu pampi, pavalgo, vel keiciu pampi ir vel valgo nes rodo kad nori, ir vel keiciu pampi ir vel rodo kad valgyt nori. Nesuprantu gal liesas pienas? Ar jis nedavalgo? Bet pats papuka ismeta, as jo neistraukiu. Ar kas nors taip vargsta kaip as? Kai trecia kart valgo nemanau kad jau ten pieno bus krutyje. Man maitinimas, aukstasis pilotazas, kvaila mama as

0 0
  2. 2012.02.23 10:29 (2 mėn.)

3dita parašė:
    sweikos mamytes;) na stai ir mes pagaliau iswydome pasauli;) wasario 22 diena 14.45 gime e dukryte.
    gmdymo istorija tai nieko neissiskirianti nuo kitu. wakad wakare ligonineje paprasiau pamatuoti saremiu daznuma taciau aparatas man ju iswis nefiksavo..ir taip wisa nakti nemiegojau nes paimdavo skausmukai o ryye atejus apziurai.buwo prasiwerimas 6 cm tai nnuejau 9 wal i gimdykla prakirpo wandenis o 14.45 jau dukryte gulejo ant pilwuko..

Sveikinimai didziausi

0 0
  3. 2012.02.23 10:45 (2 mėn.)

Labas rytelis,
    3dita-nuosirdziausi sveikinimai

Maniske turbut uzsisedes Jau visi pradejo klausineti-ko dar negimdai

0 0
  4. 2012.02.23 10:54 (2 mėn.)

Monikute parašė:
    Sveikos mamos esamos ir busimos
    As su tokiu klausimuku. Kai prabunda mano mazius, pakeiciu pampi, pavalgo, vel keiciu pampi ir vel valgo nes rodo kad nori, ir vel keiciu pampi ir vel rodo kad valgyt nori. Nesuprantu gal liesas pienas? Ar jis nedavalgo? Bet pats papuka ismeta, as jo neistraukiu. Ar kas nors taip vargsta kaip as? Kai trecia kart valgo nemanau kad jau ten pieno bus krutyje. Man maitinimas, aukstasis pilotazas, kvaila mama as

Sveikut, žinok manoji taip pat daro, bet aš neimu galvon, duodu tiek, kiek jin nori Šiaip aš nemanau, kad neprivalgo, gal tiesiog nori tave jaustis, gal migdosi papuką apsižiojęs, gal reikia nusiraminti...

0 0
  5. 2012.02.23 11:01 (2 mėn.)

monikiukkass parašė:
    Sveikut, žinok manoji taip pat daro, bet aš neimu galvon, duodu tiek, kiek jin nori Šiaip aš nemanau, kad neprivalgo, gal tiesiog nori tave jaustis, gal migdosi papuką apsižiojęs, gal reikia nusiraminti...

Aaaa, tai cia ne man vienai taip, na nusiraminau siek tiek...
    Kartais buna taip kad papuko nori, tik paduodu ir nuluzta

0 0
  6. 2012.02.23 11:04 (2 mėn.)

Monikute parašė:
    Aaaa, tai cia ne man vienai taip, na nusiraminau siek tiek...
    Kartais buna taip kad papuko nori, tik paduodu ir nuluzta

jo jo, su tuo nulūžimu ir pas mane tas pats...paguldau, tai nemiega, verkia, paduodu papulį patraukia šiek tiek ar kartais užtenka tik apsižioti ir užmiega

0 0
  7. 2012.02.23 11:33 (2 mėn.)

monikiukkass parašė:
    jo jo, su tuo nulūžimu ir pas mane tas pats...paguldau, tai nemiega, verkia, paduodu papulį patraukia šiek tiek ar kartais užtenka tik apsižioti ir užmiega

O dar norejau pasiteirauti, jau pilvuko nelike pas tave?

0 0
  8. 2012.02.23 11:39 (2 mėn.)

Laba diena

Sveikinimai naujoms mamytems

Uoj su tuo daznu valgymu ir man problemele

Pas mane pilvuko jau nera, bet likus tamsi linija... Galvoju ar ji issvieses ar ir liks tokia? Kaip jusu pilvukai? As jau pasiekiau savo pradini svori, iki nestumo kur buvo

0 0
  9. 2012.02.23 11:43 (2 mėn.)

Brigi parašė:
    Laba diena

Sveikinimai naujoms mamytems

Uoj su tuo daznu valgymu ir man problemele

Pas mane pilvuko jau nera, bet likus tamsi linija... Galvoju ar ji issvieses ar ir liks tokia? Kaip jusu pilvukai? As jau pasiekiau savo pradini svori, iki nestumo kur buvo

Labuka Kai ligoninej sveriausi buvo nukrite 8 kg per ne pilna savaite. Siuo metu neturiu svarstykliu, lb noreciau suzinoti kiek sveriu. Pas mane pilvukas atsikises Nesioju spec kelnias, bet... Na vis mastau kad dar ne daug laiko praeja, o be to pilvukas didelis buvo. O ta juosta ir pas mane yra, kazkur esu girdejus kad per metus turetu dingti.

0 0
  10. 2012.02.23 11:47 (2 mėn.)

sveikinimai issilukstenusioms mamytems

0 0
Žinutės parašytos:
Atsakyti

Rašyti atsakymą