@@@@ parašė:
Nu va, o aš kaip ir atsisakiau morkų sulčiųnu nedažnai gerdavau, bet labai mėgsru, SKAIČIAU kad morkų sultyse yra daug vitamino A, o vitaminas A (per didelis jo kiekis) skatina vaisiaus apsigimimus, tai ir nebeperku iš vis jų, nu bet jei gin pataria gert... Na dar kartą įsitikinau, kad neverta skaityti tos literatūros ir gyventi pagal knygas, aš vadovaujuosi tuo kad galima viską, bet pvz, kaip morkų sultys, lašiša, nebeperku nors ir noriu...
![]()
![]()
seip as lasisa dievinu ir jos neatsisakiau visur giraso valgyk viska ko nori tik saikingai tik reiktu vengti plesriu zuvu ten jos svino daugiau turi ar pan, as kiek skaiciau tai reik vengt nepasterizuoto pieno gaminiu na tai reiskai is kaimuko pieno ir surio ir pan reiktu atsisakyt,na man tai negresia as ir taip priejimo neturiu, ir negalima pashtetu jokiu ir aisku tu melynuju ir pan smirdinciu suriu,nesu trikra del brie surio bet as ji paprastai prie vyno valgydavau tai kazkaip neaktualu jau
ir ragaut zalios mesos nerekomenduojma ar nedakepto kepsnio, vengti juru gerybiu, tunos, sushi,o visa kita regis galima,jei ko nori reiskias reikia nes truksta kazko organizme.Taip kaip ir kates ir sunes kartais valgo zole-jie jaucia kad jiems vitaminu tuksta -mes irgi jauciam