mielmiel parašė:
jai nematai vis dar mes jau baigem sia tema, o kad tau viskas dzin tai tai senai matesi
tiesiog buvau atsijungus ir dabar atrasiau InKaBai,o matyk ka tu nori,del taves tikrai dzin
mielmiel parašė:
jai nematai vis dar mes jau baigem sia tema, o kad tau viskas dzin tai tai senai matesi
tiesiog buvau atsijungus ir dabar atrasiau InKaBai,o matyk ka tu nori,del taves tikrai dzin
mielmiel parašė:
tu tik viena mastai taip kaip as.. kitom viskas dzin...
turbut neuztikrintos savo leliaus sveikumu, jei darosi tuos genetinius tyrimus,,, bijo atsakomybes, kad ir kaip bebutu ka cia berpidursi, egoizmas visais laikais valde
Vicctoria parašė:
turbut neuztikrintos savo leliaus sveikumu, jei darosi tuos genetinius tyrimus,,, bijo atsakomybes, kad ir kaip bebutu ka cia berpidursi, egoizmas visais laikais valde![]()
nu buvai normali pana, o dabar pradejai nusisneketi. ne karta rasiau ir tada, ir dabar buvau pakartojusi, del ko dariausi tyrimus. neuztikrintos sveikumu yra tos, kurios del komentaru audras kelia ir bijo visko, nesugeba atsiriboti nuo neigiamu temu gyvenime
Vicctoria parašė:
turbut neuztikrintos savo leliaus sveikumu, jei darosi tuos genetinius tyrimus,,, bijo atsakomybes, kad ir kaip bebutu ka cia berpidursi, egoizmas visais laikais valde![]()
uztikrintas nei vienas negali buti,bet kaip matau neskaitot visko iki galo,as ne is mandrumo tyrimus juk dariaus man 6 nesivystantys buvo,bet ne kiekviena tai gali suprast.viskas atsibodo jau man rasyt ta tema
Vicctoria parašė:
zinot net nebeidomu tokiame forume buti,, jei nepatiko sita tema kodel negalima jos tiesiog pakeisti, o cia nesikandzioti viena kitai,,,
laisvas forumas, gali buti, gali nebuti. jei vienos is ryto kazka pasneka, o kitos vakare ateina paskaito ir paraso dar kazka, tai faktas, kad ta tema taip staiga nesibaigs, vos tik viena kazkuri to uzsimanys. kaip letai ta tema prasidejo, taip letai ji ir pasimirs. jei neklystu pati mielmiel apie genetizmus vel uzkalbejo, o gal jau ir pasimeciau... o jei kazkas jau ta tema baige, tai i mano ir Linos komentarus gali neatsakineti ir nepilt zibalo i ugni
InKaBa parašė:
nu buvai normali pana, o dabar pradejai nusisneketi. ne karta rasiau ir tada, ir dabar buvau pakartojusi, del ko dariausi tyrimus. neuztikrintos sveikumu yra tos, kurios del komentaru audras kelia ir bijo visko, nesugeba atsiriboti nuo neigiamu temu gyvenime![]()
na jei isreiskiu nuomone, tada jau palieku nenormali pana,, na ka darysi jei taip vertini zmones,
ne tai mes ir nesidarom tu tyrimu, nes tiesiog nebijom atsakomybes, kad ir kaip bebutu, bet tiesiog jus zmoniskai nemokat nuspresti, ir sutarti, jei buvo prasoma, kad keistume tema, o jus specialiai tai pletojat,,, nu kam reikia tu pykciu as nesuprantu,,, tikrai kaip mazos mergaites elgiates,,, as tiesiog net neturiu zodziu ka berasyti,,, nes taip cia nusisvaigot,,, esat suagusios moterys, o va elgiates kaip mergaites,,, ai zdz neber net zodziu...
Vicctoria parašė:
na jei isreiskiu nuomone, tada jau palieku nenormali pana,, na ka darysi jei taip vertini zmones,ne tai mes ir nesidarom tu tyrimu, nes tiesiog nebijom atsakomybes, kad ir kaip bebutu, bet tiesiog jus zmoniskai nemokat nuspresti, ir sutarti, jei buvo prasoma, kad keistume tema, o jus specialiai tai pletojat,,, nu kam reikia tu pykciu as nesuprantu,,, tikrai kaip mazos mergaites elgiates,,, as tiesiog net neturiu zodziu ka berasyti,,, nes taip cia nusisvaigot,,, esat suagusios moterys, o va elgiates kaip mergaites,,, ai zdz neber net zodziu...
del temos keitimo jau pasisakiau - jei turiu kazka pasakyt vis dar buvusia tema ar sh pylimu ant kitaip mastanciu, imu ir sakau tada, kai ateinu prie kompo... nes dabar gautusi, kad turiu tylet vien del jusu, kai forumas yra LAISVAS. o kad vis i komentarus reik atsikirst - cia jau kita diskusija
tema uztat niekad sitaip ir nesibaigs, nors dabar jau ktia tema ir uzvire - netolerancijos
InKaBa parašė:
zodziu, kai kam pasireiske visiskas nesugebejimas toleruoti priesingos nuomonesir jei nepasiduodi, neatsiprasai, nepaguodi, nepalinksi galvele ir t.t. - esi kalciausia, egoiste, tokia, anokia ir t.t.
tema baigta ir is manes jau
![]()
aciu, kad nusprendet baigti tema,,,
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai