indrepalubinskiene parašė:
Sveikutes tai va po 15 sunkiu valandu gime naturaliai mano sunus Dominikas 3890g. Daug papasakot negalesiu atsijunginejau po kiekvieno saremio zinau tik tiek ka vyr…
Sveikinimai su leliuko atejimu.
Sveikutes tai va po 15 sunkiu valandu gime naturaliai mano sunus Dominikas 3890g. Daug papasakot negalesiu atsijunginejau po kiekvieno saremio zinau tik tiek ka vyr…
Sveikinimai su leliuko atejimu.
Sveikinu
O as nezinau kada cia i ta ligonine...sian pradejo labai skaudet pilva ir nugara,o vakare intencyveja skausmas ir toks gan nemazas..sian ryte pasirode nedaug kraujuko,bet kamstis dar neisejes
tai kada cia i ta ligonine vaziuot ir kiek cia laukt
saremiu nemoku skaiciuot
Didžiausi sveikinimai!!!!
Airuzyte parašė:
Sveikinu![]()
![]()
Labas rytas, gal geriau nieko nelauk ir važiuok į ligoninę. Aš dėl bet kokių kitokių neįprastų požymių važiuočiau (niekas tikrai neišvarys).
Sveikinu!!!!
Austėja25 parašė:
nemanau,kad kaklelio patikra iššaukia gimdymą...čia daktarai taip sako?
Na esu girdejusi ne is vieno kad taip yra, o ir pati po kaklelio patikros ta pacia diena isvaziavau i gimdykla, nors per patikra kaklelis buvo visiskai neprasidares.
IgneV parašė:
Na esu girdejusi ne is vieno kad taip yra, o ir pati po kaklelio patikros ta pacia diena isvaziavau i gimdykla, nors per patikra kaklelis buvo visiskai neprasidares…
man sestadieni tikrino kakleli, sako oj dar negreit gimdysi...tada kita diena vel tikrino...nes kamstis krito.... sako ruosias kaklelis...o jau dar kita diena isvaziavau gimdyt...tai manau viska paspartino tos patikros kaklelio....
dogmyte parašė:
man sestadieni tikrino kakleli, sako oj dar negreit gimdysi...tada kita diena vel tikrino...nes kamstis krito.... sako ruosias kaklelis...o jau dar kita diena isvaz…
tai va ir as visai nenoreciau kad lindimas isauktu gimdyma,dar noriu vyro sulaukt
dogmyte parašė:
man sestadieni tikrino kakleli, sako oj dar negreit gimdysi...tada kita diena vel tikrino...nes kamstis krito.... sako ruosias kaklelis...o jau dar kita diena isvaz…
tai matyt pajudino kamsty, otai po termino buvai?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai