jolivalu parašė:
Sveikos visos mamytės ir būsimos mamytės![]()
Sveika
Kaip mūsų bendraamžiai auga?
Gal jau pradėjai juos primaitinti?
jolivalu parašė:
Sveikos visos mamytės ir būsimos mamytės![]()
Sveika
Kaip mūsų bendraamžiai auga?
Sensuelle parašė:
SveikaKaip mūsų bendraamžiai auga?
![]()
O mano tai labai gerai auga
o kaip tavo? :)) aha, truputį jau duodu o tu dar ne?
jolivalu parašė:
O mano tai labai gerai augao kaip tavo? :)) aha, truputį jau duodu o tu dar ne?
![]()
O aš dar neduodu
Bet jau galvoju nuo kitos savaitės pradėt primaitinti. O nuo kokios košytės pradėjai?
Beje,pamenu,kad tu kažkada minėjai,jog jūs lankot masažus. Kaip sekėsi? Ar nesunku buvo su dviem susitvarkyt? Mums taip pat skyrė masažus,sakė jog su raumenų tonusu viskas ok,bet masažiukai nepakenks
O ar patinka tavo mažiukams gulėti ant pilvuko ir ar gerai laiko galvytes?
Ligituxx parašė:
O kada jusu vaikai pradejo vienas i kita reaguot?
Viena kitą pastebėjo,gal kokių 2,5 mėn,bet ''rimčiau'' pradėjo bendrauti,susigūguoti tai visai nesenai
Sensuelle parašė:
O aš dar neduoduBet jau galvoju nuo kitos savaitės pradėt primaitinti. O nuo kokios košytės pradėjai?
Beje,pamenu,kad tu kažkada minėjai,jog jūs lank…
Pirmiausia daviau bananų paragauti, tada obuolių, ir dabar duosiu morkų tikriausiai paragauti
kad mum dar neskyrė masažų, bet norėjo, bet išeina atostogaut, tai jei vieni nepasivysim tai rugpjūtį pradėsim eit
o tai jūs jau buvot pirmam masaže?
na ant to pilvuko kaip kada, viena sykį geriau kita blogiau, na greitai pykt pradeda
o tavo? o galvyte tai taip beveik kaiip ir gerai, dar retkarčiais susvyruoja
o tavo?
beje ar tavo vaikučia bando verstis, ir juos domina žaisliukai?
nes mano tai su žaisliukais biškį bėda... laikai prieš juos, bet jie tik žiūri paimt nebando, na bet treniruojamės, tai jau po truputį pradeda domint, šiandien ypač daugokai mušinėjo
Ligituxx parašė:
O kada jusu vaikai pradejo vienas i kita reaguot?
Na mano gal ir panašiai,gal 3 mėn kai buvo, tai jei vienas verkia tai kitas taip susidomėjas klausė... o dabar tai ir taip nesenei pastebėjo, bet kad labai dar kreiptų dėmesį tai irgi nėra dar taip
jolivalu parašė:
Pirmiausia daviau bananų paragauti, tada obuolių, ir dabar duosiu morkų tikriausiai paragautikad mum dar neskyrė masažų, bet norėjo, bet išeina atostogaut, tai …
Laba.
Na žinok,skaitau ir toks jausmas,kad apie mus čia rašai
Pas mus viskas labai panašiai,tik viena dukrytė geriau galvytę laiko ir jai patinka gulėti ant pilvuko,o kitai nelabai,pyksta,bet visviena tenka pagulėt
O vartytis,tai vienai labai gerai pavyksta,o kitai kartais pavyksta,o kartais ne. Žaisliukais domisi,seka žvilgsniu. Kai gultuke guli,tada daužo rankytėmis žaisliukus,ir jau pastebėjau,kad buvo keletą kartų pagriebusios vieną ir įsijungusios muzikėlę
Labai stebi savo rankytes,ištiesia ir žiūri,žiūri
Bet šiaip tai viskas labai panašu į tavo vaikučius,vienu žodžiu vienodi
Tiesa,dėl masažiukų,tai buvom klinikose,tada ėjom pas savo gydytoją kuri išrašė siuntimus pas kitą gydytoją
tai dabar eisim pas tą kitą ir tik tada į masažus
p.s Perskaičiau tavo žinutę,kažkaip drąsiau pasidarė dėl primaitinimo,tai vyras jau davė mergytėm banano mažą gabalėlį
trevoras parašė:
sveika,sensuelle....įdomiai su tuo atsigerimu,viena gere,kita ne,paskui atvirksciai pasidare...bet aš kai maitinu dar,tai atsigeria pienoturės kazkaip gerti…
Labas. Dar maitinu,nes niekaip nepavyksta išmokyti gerti iš buteliuko.. Ir buteliuką jau ne vieną pakeitėm..
Galvoju,gal duoti su šaukštuku gerti? Daugiau nieko nesugalvoju..
Tavo mergytės jau kokios didelės,o atrodo kad čia visai nesenai pagimdėt..
Greitai laikas lekia..
Beje,o kaip lauke ar ilgai miega? Mes čia kurią dieną dvi valandas pravaikščiojom,tai taip smagu buvo
Galva pailsėjo
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai