Juste11 parašė:
eina sau.. maniskiai ir daznai keliasi bet paverciu ant kito sono ir toliau miega, turbut paskausta miegoti ant vieno. aisku dar buvo pasitaike kad nakti isvis nemi…
taip kad dar tau gerai
Juste11 parašė:
eina sau.. maniskiai ir daznai keliasi bet paverciu ant kito sono ir toliau miega, turbut paskausta miegoti ant vieno. aisku dar buvo pasitaike kad nakti isvis nemi…
taip kad dar tau gerai
Dovile__ parašė:
taip kad dar tau gerai![]()
tikrai gerai man, tai kaip auga tavo maziukai?
Juste11 parašė:
tikrai gerai man, tai kaip auga tavo maziukai?![]()
nieko gerai, vaisktom jau uz ranku vedami
Dovile__ parašė:
nieko gerai, vaisktom jau uz ranku vedami![]()
jega! saunuoliai
Ligituxx parašė:
jega! saunuoliai![]()
jau taip vaikstom antras menuo, kaip diena taip naujiena
vyrutis uzlipa ant lovos tik kai nulipt reikia tai neria stacia galva
Dovile__ parašė:
nieko gerai, vaisktom jau uz ranku vedami![]()
kokie saunuoliai
turbut daug rupesciu, taip ir galva gali nusisukti
Juste11 parašė:
kokie saunuoliaiturbut daug rupesciu, taip ir galva gali nusisukti
o zinok man kaip tik db lengvesnis etapas, nors visi stebisi nes turetu buti atvirksciai. man buvo sunkiau kai jie neropojo nevaiksciojo. o dabar pasilaikydami uz baldu eina kiekvienas savo keliais, todel nereikia butu imaziai prie ju prilipus
Dovile__ parašė:
o zinok man kaip tik db lengvesnis etapas, nors visi stebisi nes turetu buti atvirksciai. man buvo sunkiau kai jie neropojo nevaiksciojo. o dabar pasilaikydami uz b…
as tai ir laukiu ir bijau to etapo
Turetu but lengviau kai chebra jau gales patys suvaikscioti kur jiem reikia - rankos atlaisves
bet tada turbut ir akiu pakausy reiks kad kuris nors kur sprando nenusisuktu...
Ligituxx parašė:
as tai ir laukiu ir bijau to etapoTuretu but lengviau kai chebra jau gales patys suvaikscioti kur jiem reikia - rankos atlaisves
bet tada turbut ir akiu paka…
buvo ziauriai sunki pradzia kai pradejo storis, nes budavo visko neislaikydavo krisdavo, o tada asaru pakalnes.ir db uzsiziopsoje nukrenta.bet tikrai zinok dabar sitas etapas yra lengvesnis nei kad jie kai maiz buvo, nes visad turejai buti slia ir dirbti jiems ne tik uz mama bet ir uz klauna
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai