Roberta Li parašė:
reikes pameginti, acu uz recepta![]()
Ner uz ka, kad tik patiktu maziukei ;)
Roberta Li parašė:
reikes pameginti, acu uz recepta![]()
Ner uz ka, kad tik patiktu maziukei ;)
mild@@ parašė:
tai mano ir nebenori nors mes jau gan seniai nevalgom jupaprasciausiai verdu as sriubytes ir patrinu sakute ir va valgo patenkintas
tik jau nebeismastau koki…
as jau ir neismastau kokias sriubytes virti visos jau taip atsibodo vis suku galva kokia siandien kokia rytoj
Klora parašė:
as jau ir neismastau kokias sriubytes virti visos jau taip atsibodo vis suku galva kokia siandien kokia rytoj![]()
tai va va man ir sunkus jau tas dalykas
siandien kepsiu varsketuku gal valgys jei ne tada reiks jam kazka mastyti
Man taip pat sunku sumastyti ka duoti valgyti,nes koses kaip ir valgo,bet nebe taip gardziai,bandysiu omleta duoti,makaronu vakar nevalge,nzn gal jam per stambus buvo,viska is burnytes isspjove,aciu dievui mesa valgo,darzoves,bet ir tai ne visas,visada mastau ka paduoti,nes kaip raso knygose nuo metu gaminti atskirai kaip ir nebereiketu,ka as zinau,bandysiu
Klora parašė:
as jau ir neismastau kokias sriubytes virti visos jau taip atsibodo vis suku galva kokia siandien kokia rytoj![]()
Gal gali parasyti sriubytes receptuka,dar mes nebandem sriubu valgyti,gal patiks.aciu
vilma31 parašė:
Man taip pat sunku sumastyti ka duoti valgyti,nes koses kaip ir valgo,bet nebe taip gardziai,bandysiu omleta duoti,makaronu vakar nevalge,nzn gal jam per stambus bu…
su pirmuoju gimtadieniu aukit diduciai ir sveikuciai
vilma31 parašė:
Gal gali parasyti sriubytes receptuka,dar mes nebandem sriubu valgyti,gal patiks.aciu
morkyte,bulve, laselis alyvuogiu aliejaus,krapai,poto kruopyciu kiekviena karta visk kitas pamaisau
mild@@ parašė:
su pirmuoju gimtadieniu aukit diduciai ir sveikuciai![]()
Aciu
mild@@ parašė:
isverdu tirsciau ir patrinu su sakute,ai dar megsta maniskis burokeliu sriubyte![]()
Reiks pabandyti,kazka pan.,isvirti
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai