nira parašė:
AciuGerai praejo, linksmai su sokiais
Labai kazko pompastisko ir nedarem, kukliai, graziai ir paprastai ...
Nu pas mus irgi pompastikos nebus.....
nira parašė:
AciuGerai praejo, linksmai su sokiais
Labai kazko pompastisko ir nedarem, kukliai, graziai ir paprastai ...
Nu pas mus irgi pompastikos nebus.....
mild@@ parašė:
sveikos ka jus duodat savo maziukams valgyti?gal kokiasi receptukais pasidalinsit?![]()
Maniskis atsisake trintu kosiu, tai as dabar troskinu mesyte gabaliukais su darzovem irgi gabaliukais, kartais kartu valgom ta pati, blynukus su bananais ar au varske darau labai paprastucius, makaronus su lasisa vakar valge
jau didelis maniskis jauciasi, valgo kaip visi
Ievukasssss parašė:
Maniskis atsisake trintu kosiu, tai as dabar troskinu mesyte gabaliukais su darzovem irgi gabaliukais, kartais kartu valgom ta pati, blynukus su bananais ar au vars…
Kaip makaronus su lasisa ruosei?
Roberta Li parašė:
Kaip makaronus su lasisa ruosei?![]()
Lasisa orkaiteje iskepiau, susmulkinau mazais gabaliukais, isviriau makakaronus, tada keptuveje svogunus patroskinau, makaronus ir lasisa i keptuve, uzbarsciau baziliku ir surio truputi ant virsaus, buciau dejud pomidoru dar, ber neturejom, na ir viska patroskinau dar truputi. Be pomidoru sausoks buvo, manau jie reikalingi
ir aliejaus alyvuogiu tik laseki pyliau svogunus pakepdama, nes uztenka riebuvo is lasisos pilnai
Ievukasssss parašė:
Lasisa orkaiteje iskepiau, susmulkinau mazais gabaliukais, isviriau makakaronus, tada keptuveje svogunus patroskinau, makaronus ir lasisa i keptuve, uzbarsciau bazi…
urte negali surio ir pomidoru. Na gal be ju galima
Ievukasssss parašė:
Maniskis atsisake trintu kosiu, tai as dabar troskinu mesyte gabaliukais su darzovem irgi gabaliukais, kartais kartu valgom ta pati, blynukus su bananais ar au vars…
tai mano ir nebenori nors mes jau gan seniai nevalgom ju
paprasciausiai verdu as sriubytes ir patrinu sakute ir va valgo patenkintas
tik jau nebeismastau kokias virti jau pabodo man jos visos
mild@@ parašė:
tai mano ir nebenori nors mes jau gan seniai nevalgom jupaprasciausiai verdu as sriubytes ir patrinu sakute ir va valgo patenkintas
tik jau nebeismastau koki…
Maniskis tai tiesiog is sauksto savo nevalgo
arba is sakutes biski palesa arba is mano pirstu gabaliukus ima kartais tiesiai i burnyte, kartais i rankyte savo ir tada i burnyte :))
Roberta Li parašė:
urte negali surio ir pomidoru. Na gal be ju galima![]()
Manau galima kazka sugalvoti
gal kai lasisa troskinsi orkaitej galima darzovyciu idet kokias megsta ir tada makaroniukus pamaisyt su lasisa, tom darzovem ir truputi sunkytes ipilt, kad nebutu labai sausa
Ievukasssss parašė:
Maniskis tai tiesiog is sauksto savo nevalgoarba is sakutes biski palesa arba is mano pirstu gabaliukus ima kartais tiesiai i burnyte, kartais i rankyte savo ir…
mano ir megsta su rankytem valgyti,jei as jam duodu su saukstuku jis vistiek isikisa pirstuka koki ten pastumti mat jam reikia
o gabaliukais jei valgo tai draugiskai viena man duoda kita patsdedasi
Ievukasssss parašė:
Manau galima kazka sugalvotigal kai lasisa troskinsi orkaitej galima darzovyciu idet kokias megsta ir tada makaroniukus pamaisyt su lasisa, tom darzovem ir trup…
reikes pameginti, acu uz recepta
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai