Diatrix parašė:
Mamytės, ar bandėt kuri levandų pagalvėlę neramiai miegantiems vaikučiams?![]()
O kas cia per pagalvele ir mane domintu
is esmes domina bet kas, kas pagerintu miega...
O kaip jusiskis? Vis dar zindote naktimis?
Diatrix parašė:
Mamytės, ar bandėt kuri levandų pagalvėlę neramiai miegantiems vaikučiams?![]()
O kas cia per pagalvele ir mane domintu
is esmes domina bet kas, kas pagerintu miega...
O kaip jusiskis? Vis dar zindote naktimis?
,Dovimi parašė:
O kas cia per pagalvele ir mane domintuis esmes domina bet kas, kas pagerintu miega...
Yra toks dalykėlis, užpildo pagalvėlę grūdų ir levandų žiedų mišiniu, galima pašildyt mikrobangėj ir padėt prie galvos, ramina šiluma ir aromoterapija
Žinau, kad būna ir meškiukai, kur pilvukas tuo lavandiniu užpildu pripildytas, bet nebandžiau nei vieno.
Mano mažius vis dar pasiblaško per miegus, kartais paverkšlena net neatsimerkdamas, bet ne visą naktį, bet kažkurioj miego fazej tas neramumas vis užeina, kartais dažniau, kartais-rečiau
Nemanau, kad kokia priemonė gali stebuklingai pagerint miegą, bet pakenkti tikrai nepakenks nei lavandos, nei gintariniai karoliai, nei arbatėlės
paryčiais beliko-užvalgo apie 5.30 ir tada ramiausiai miega iki kokių 8.30, kartais 9...Saldžiausias rytinis miegutis mudviejų būna
O kaip Jums sekas su miegučiu? Gal jau daugiau ramių naktų? Pas neurologą nesikonsultavot?
Mum sunkiai, naktys vis tokios pacios, daugybe nubudimu... Retai, kada 2val.ismiega nenubudes, buna, kad pazinda, lyg nusiramina, bet uz keletos min vel verkslena ir vel papuli duodu ir taip kartais valanda ar ilgiau prasiblasko, kol vel iminga... Na bet is esmes visos naktys vienodos. Bandysiu apsisarvoti kantrybe ir mazinti zindimu skaiciu nakti, nesiosiu, supuosiu, gal sakau vis didinantTarpus tarp zindymu palaipsniui maziau ir budinesis... Nezinau, bandysiu viska, nes pavargau nuo tokiu naktu... Pasiekimas tik tas, kad jau geros dvi savaites kaip nebereikia papulio diena
Pas neurologa siuo klausimu nebuvom, pediatre nesureiksmino sito, nurase sunkiai dygstantiem dantukam arba iprociui manes ieskoti
Dovimi parašė:
Mum sunkiai, naktys vis tokios pacios, daugybe nubudimu... Retai, kada 2val.ismiega nenubudes, buna, kad pazinda, lyg nusiramina, bet uz keletos min vel verkslena i…
Ir aš panašiai darau
Pediatrai dažnai nemigą savieigai ir išaugimui nurašo, tame yra tiesos, bet mane neramina, kad nebūtų kokių fiziologinių priežasčių, be dantukų, aišku...
O mamai irgi pailsėt reikia, tai ieškom aukso viduriuko, palaipsniui atsisveikindami su pienuku
Kol kas neblogai sekas-dieną jau nei nepasigenda, o naktį raminu kitaip- paglostau nugarytę, pačiučiuoju,o kartais ir to nereikia, pats paniurzgėjęs užmiega toliau. O pienukas tik pusryčiams
Savaitgalį bandysiu vyrus savo palikt vienus miegot, pati eisiu į kitą kambarį iki pusrytukų
Su dukryte šis metodas labai pasiteisino-pora neramių naktų ir toliau miegojo mergina kaip meškutė-giliai ir ramiai ir pat ryto
Diatrix parašė:
Ir aš panašiai darau![]()
Pediatrai dažnai nemigą savieigai ir išaugimui nurašo, tame yra tiesos, bet mane n…
Na Jus jau nemazai pasiekusi, jei issisukate tik paryciais pienulio beduodama
o pries miegeli dar duodate? As tai noreciau dar islaikyti rytini ir vakarini maitinimus per ziema
Ateinanciam savaitgaliui, zinokit, ir mano galvoje sukasi mintis vyrukus palikt dviese miegot, o as kitame kambaryje, sakiau pabandysiu, gal kai manes nejaus salia, tai maziau ir ieskos
na bandysiu visokius variantus, gal kazkas pades
Man pediatre sake pabandyti pries miega Sedalia sirupa, nesate bandziusi? Bet abejoju, kad jis mum pades
saava parašė:
Sveikos mamos, pasidalinkit kaip verdat daržovienes ar dar vis malate, ar dedate prieskknių, žolelių.ruošdavau paprastai išgarinu daržoves su mėsa ir sumalu .dabar …
Nuo 8 mėnesių sutrinu šakute, o mėsytę smulkiai supjaustau. Mokau valgyt savarankiškai, tai dalį daržovių netrinu, duodu jam gabaliukais pačiam valgyt , kabina kaip išmano-ir šaukšteliu, ir rankytėm
Pieskonių nededu, o jeigu duodu sriubytės iš bendro puodo, būna įdėta jų , tik mažiau, šeimyna paskui pasipildo pagal skonį kiekvienas
Buvo ir mūsų vaikas atsisakęs valgyt, keičiau konsistenciją, tada blenderiuoto atsisakė (apie 6 mėnesių buvo) , trindavau per sietelį-liuks, valgė pasičepsėdamas, o paskui jau tik šakute smulkint pradėjau.
Dovimi parašė:
Na Jus jau nemazai pasiekusi, jei issisukate tik paryciais pienulio beduodamao pries miegeli dar duodate? As tai noreciau dar islaikyti rytini ir vakarini maiti…
Prie dabartinio maitinimo rėžimo palaipsniui priėjom, ir negaliu žinot, gal susirgs ir vėl atgal kelis žingsnelius grįšim, kaip jau yra buvę, nes vaikas karščiavo ir nėjo jokių skysčių įsiūlyt...
Vakare pamaitinu, bet ne visai prieš miegelį, paskui dar einam dantukų valytis, praustis, pižamytę rengtis...Kokį gerą pusvalanduką užsikuičiam dar.
Bet prigult šalia turiu, dar tiek nepasiekėm, kad vienas užmigtų...Pas mus lovelė šalia priglausta stovi, kraštas nuimtas, o iki 11 mėn. su mumis daugiausiai miegojo
Sirupuko nebandžiau, tai negaliu pasakyt...Berods homeopatinis jis?
.EK. parašė:
Sveikos. Turiu prisisaldziusi begale naminiu uogu, be cukraus, todel atsildzius jas jos yra rugscios. Ar jus kazkokiu budu saldinate uogas? Na nzn, medumi, cukrumi,…
O kam saldinti? Sutrinkit jas su bananu ir bus saldziau. Mes taip trinam saldytas vysnias, avietes, braskes, melynes. Imaisau tokiu tyreliu i varskyte, i jogurta ir vaikas kerta cepsedamas
Ir siaip negaliu atsidziaugti, kad nepatingejau saldyti visas tas gerybes, nes kai dabar paziuriu i skurdzias vaisiu lentynas parduotuvese..
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai