Viliusse parašė:
Merginos, kurios maitinate mišinukais arba nusitraukinėjate pienuka kiek jusu triju menesiu vaikutis suvalgo per diena ml? Maniske ivairiai nuo 600 iki 800 ir galvo…
apie 800-850ml, bet buvo savaite dabar, kai valge maziau
Viliusse parašė:
Merginos, kurios maitinate mišinukais arba nusitraukinėjate pienuka kiek jusu triju menesiu vaikutis suvalgo per diena ml? Maniske ivairiai nuo 600 iki 800 ir galvo…
apie 800-850ml, bet buvo savaite dabar, kai valge maziau
giedrim parašė:
Jau tiek buvo prikalbeta visur apie skiepus kad manau neverta is naujo pradet sitos diskusijoskiekvienos mamos pasirinkimas. Jei jus pries - neskiepykit ;)
ir neskiepyju ;) man tik labai baisu skaityt kai mamytes paraso ,,pagaliau gavom skiepa"..
gretyskas parašė:
na tai sveriant ir suzinosit kiek suvalgomano viena paziistama taip dare, nes vaikas kritiskai mazai priaugo svorio , nors atrode, kad valgo pakankamai :…
o tai vaistineje nera pirkti? nes cia Lietuvoje maciau euro vaistinei pirkt, tik ju kaina apie 90euru
Torri parašė:
Na tai sintetika net blogiau, nes ji nepralaidi orui ir vaikas gali pradet prakaituot su tokiu, o ir nesildo jis is esmes.
na as nesakau, kad jis superinis, o vilna blogai.. tiesiog toki nusipirkau, toki ir naudoju, nebegsiu ir naujo nepirksiu, nes mum ir sitas tinka, nesalam ir nekaistam
Torri parašė:
Na as sveiku protu ivertinus pliusus ir minusus, pasirinkau skiepyt. Tiesiog ligu komplikacijos galimos man baisiau atrodo, negu labai labai retai pasitaikancios ba…
vat butent, juk skiepai skirti is anksto uzkirst ligai kelia ar bent palengvint simtomus, o ne kad pakenkt vaikui. Kiekvieni vaistai yra chemija, nebent hemeopatiniai, tad tos chemijos ir tu pati manau jau esi ragavus
Asta Go parašė:
na as nesakau, kad jis superinis, o vilna blogai.. tiesiog toki nusipirkau, toki ir naudoju, nebegsiu ir naujo nepirksiu, nes mum ir sitas tinka, nesalam ir nekaist…
Ne ne, aisku jei tinka tai tinka
Asta Go parašė:
vat butent, juk skiepai skirti is anksto uzkirst ligai kelia ar bent palengvint simtomus, o ne kad pakenkt vaikui. Kiekvieni vaistai yra chemija, nebent hemeopatini…
Homeopatija ir nera tokia nekalta. Ten ir gerio visokio per akis.
Andzelika2 parašė:
ir neskiepyju ;) man tik labai baisu skaityt kai mamytes paraso ,,pagaliau gavom skiepa"..
O beje kaip gimdet? Ta prasme su epiduru ar be, o gal cp turejot?
Errrikiux parašė:
sveikos mamytes, parejom is gyditojo, taigi per du men priaugom 800g, dabar esam 61.5 cm ir sveriam 4kg700gkas dar tiek sveriat ???????
dabar ant st…
pas mus panasi situacija
tik cm maziau dar, bet mes su vyru neaukstaugiai tai is kur tas vaikas didelis bus manau ;) ir gydytoja nieko nesake kad per mazai
Andzelika2 parašė:
O as noreciau kad patvirtintu ta dalyka jog neskiepytu vaiku i bendrus darzelius nepriimtu.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai