sigulike parašė:
Patys isvyke atostogaut dbr bet nuo 15 iki 21 mama dirba tos moters. Ji irgo viska parodo ir pan. Galima tikrai nesiskambinus vaziuot. Ten skambutis prie duru yra …
O gal zinai,kada planuoja gryst patys seimininkai?
sigulike parašė:
Patys isvyke atostogaut dbr bet nuo 15 iki 21 mama dirba tos moters. Ji irgo viska parodo ir pan. Galima tikrai nesiskambinus vaziuot. Ten skambutis prie duru yra …
O gal zinai,kada planuoja gryst patys seimininkai?
abudu parašė:
sveika, užeikit į uždarą 2014 m Šiaulių mamytės klubą
o kaip rasti privacia ta grupe siauliu?
unaityte parašė:
o kaip rasti privacia ta grupe siauliu?
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-mamytes-is-siauliu-1/page/331
Eglė @---- parašė:
Tai kad musu administratore nebeprisijungia tai ir priėmima i grupe nepatvirtins. Reiketu kad dar kam nors perleistu tas pareigas, gali buti keletas administratoriu…
Pritariu tau, Eglute ;)
Gunnda parašė:
Siauliu mamytes, pasakykite ar kuri lankote kokia manksta nesciosioms, joga, baseina, ar dar ka? Ar verta? Patarkit![]()
Man sake sitoj grupej viena mamyte,kad Aronijoj ra nesciosioms mankstos baiseine,tai kai grysiu i lietuva butinai eisiu ta menesiuka kol pabusiu leituvoj,ir dar eisiu i mankstas nesciosioms siauliu reabilitacijos cente (10lt kaina vienos mankstos) apie 45min ligtai jei neklystu.Mama mano ten dirba tai eisiu biski pajudet.Nes cia kur as gyvenu nieko gero nera ir kazkaip leituvoj manau smagiau bus
Sandra.1988 parašė:
Man sake sitoj grupej viena mamyte,kad Aronijoj ra nesciosioms mankstos baiseine,tai kai grysiu i lietuva butinai eisiu ta menesiuka kol pabusiu leituvoj,ir dar eis…
dar maciau vyksta nemokamos mankstos centrinej poliklinikoj, antradieniais ir ketvirtadieniais 18h
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai