ruttyte parašė:
Apie sita seniuka esu girdejusi, brrrr....
O taip, toks grubus, gerai kad tik 1k pas ji buvau kai mano atostogavo. Vos teikesi atsakyti koks tepinelio rezultatas. Gerai kad termino diena pagimdziau ir nebereikejo ateiti
ruttyte parašė:
Apie sita seniuka esu girdejusi, brrrr....
O taip, toks grubus, gerai kad tik 1k pas ji buvau kai mano atostogavo. Vos teikesi atsakyti koks tepinelio rezultatas. Gerai kad termino diena pagimdziau ir nebereikejo ateiti
ruttyte parašė:
Aisku kiekvienos nesciosios asmeninis reikalas, bet kuo bloga poliklinikos prieziura? Asmeniskai lankausi pas gyd. Rimsiene poliklinikoj, visi tyrimai padaryti, jei…
As pas rimsiene 2 nestumus lankiausi ir patenkinta buvau, bet su treciu man tiesiog rimsienes darbo laikas netiko tai ejau privaciai
ruttyte parašė:
Atsidare Baby city prie lieporiu turgelio. Buvau apziureti, zaislams 20%, nu bet maza masinele 8€... Drabuziams etiketese nubrauktos kainos, nu maike 10€. H&m s…
Nes cia Baby city, todel ir kaina tokia
bent as is tokiu brangenybiu nieko is rubu nebeperku, kazkada bodziuku ar siaustinuku nupirkdavau kai visai kudikelis buvo ir tiek ziniu.
Lina Ru parašė:
Kur kerpate savo grazuolius? Pacios? Vedate i vaikiska kirpukla? Mum pribrendo pirmas kirpimas ir neisivaizduoju kur nuvesti, kad su puse kirptos galvos klykdamas n…
Ojei kaip jum gerai
as nuo metuku jau kerpu. Vedu kur yra masinele ?
almile parašė:
Ojei kaip jum geraias nuo metuku jau kerpu. Vedu kur yra masinele ?
Skysti tie musu plaukuciai. Tik dvieju sulaukus staigiai ugtelejo tai dabar kaip 'banglas' ? reikia kirpti kasas zemen tik va vesti i paprasta ar vaikiska..ir as isvis tokia siauliuose yra nezinau
Lina Ru parašė:
Kur kerpate savo grazuolius? Pacios? Vedate i vaikiska kirpukla? Mum pribrendo pirmas kirpimas ir neisivaizduoju kur nuvesti, kad su puse kirptos galvos klykdamas n…
Kerpu "Mūzoje" yra mašina vaikiška
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai