ilona81 parašė:
laba ryteli visoms,mes snd varom pas Vencku del isvarzos o jau ryt antro skiepuko,o pas ka jus lankotes Dainu poliklinikoj!
As pas globiene
ilona81 parašė:
laba ryteli visoms,mes snd varom pas Vencku del isvarzos o jau ryt antro skiepuko,o pas ka jus lankotes Dainu poliklinikoj!
As pas globiene
ilona81 parašė:
Mes pas Vitkauskiene
Sveikos,
Kaip atskirti kad mazutei sloga, nes ji miegodama knarkalioja, girdziu kaip girgzda jai kvepuojant ir lyg snargliukus girdziu bet nematau ju taip paziurejus, taip sunkiau kvepuoja bet nosis svari atrodo, aisku kasdien reikia bent po karta "bubiukus" istraukti nes renkasi. Plius miegoti pradejo gana prastai ir valgydama kazko nerimauja ypac nakti ir galvoju kad mums slogyte, nes kai su aspiratorium ir vandenuku juros isvalau itartinai surimteja ir nurimsta nors valymo metu verkia. O valgyt neramiai nakti pradejo jau kelias dienas, kankyne buna, nei ji pamiega nei as, nes greit pabunda vel kadangi nespejo pavalgyt sociai iki verkimo pradzios. Ir matau kad kazkas jai nemalonu, bet ne pilvelis. Ar nieko blogo butu kasdien tuo juros vandenuku kur maziukams skirtas purkst ir traukt su aspiratorium? Ar geriau nenaudot vandenuko?
Ir jau nebezinau kaip aprengti kad nebutu per karsta bet ir nesalta. Vyras tai pastoviai nori ja nors i 6 sluoksnius iviniot bet man atrodo jei man nesalta su ilgom rankovem palaidine tai jai tikrai nereikia dar 2 megztuku ir pledo apsivyniot. Ar jus storai aprengiat savo kleckiukus? Mano tai visada su 2 porom kojiniu, pirstinem, kepuryte, bliuska ilgom rankovem, sliauztai ilgom, o kai vyras supanikuoja tai dar kelnes ant virsaus ir megztukas (silti), plius viska vainikuoja pledas.
Grape parašė:
Ir jau nebezinau kaip aprengti kad nebutu per karsta bet ir nesalta. Vyras tai pastoviai nori ja nors i 6 sluoksnius iviniot bet man atrodo jei man nesalta su ilgom…
Namuosr tai apatiniai marskinukai,vilnones kojnytes, sliauztukas,pirstinytes
Einant i lauka pliusu uzdedam kepuryte, dar vienas kojnytes, kelnytes ir megztuka, ir vezimuke apklojam su pleduku.
Grape parašė:
Ir jau nebezinau kaip aprengti kad nebutu per karsta bet ir nesalta. Vyras tai pastoviai nori ja nors i 6 sluoksnius iviniot bet man atrodo jei man nesalta su ilgom…
panasu kad jus per daug ja prirengiat
kai gimem, o tai buvo kovo men. rengdavau bodziuka trumpom rankovem ir sliauztus, na ir pledukas. jokios kepures namuose tik po maudyniu ir pirstines movem tik 2 sav. perkaitimas tokd pat blogis kaip ir persalimas. nakti gal ir karsta jai kad tokia nerami, juk valgydama dar susyla
mes kepure aplamai dejom tik kai gime viena diena...nedarykit sau meskos paslauga ir nelaikykit taip siltai nes po to truputi atves ir sirgs
cia mano patarimas
ilona81 parašė:
as pati eidavau pas stirbiene paskui ji isejo tj pakliuvau pas globiene, o vaikus vedu pas lunskiene.
neringaban parašė:
panasu kad jus per daug ja prirengiatkai gimem, o tai buvo kovo men. rengdavau bodziuka trumpom rankovem ir sliauztus, na ir pledukas. jokios kepures namuo…
Pritariu tau
mes ir kovą gimėm
ir taip pat rengiau. Bijau prisikalbėt, bet iki šiol net slogos neasam turėję
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai