ramintiulka parašė:
na tada ir as galiu jungtis prie taves man 26... jau nebe jaunikle.![]()
ir dar du vaikiukus turi
tik mano vyresnėlė didesnė
o iš kokio rajono tu?
ramintiulka parašė:
na tada ir as galiu jungtis prie taves man 26... jau nebe jaunikle.![]()
ir dar du vaikiukus turi
tik mano vyresnėlė didesnė
o iš kokio rajono tu?
Wenita parašė:
Prakutusiu pietinuku (mazdaug 3-8 menesiu) mamos beveik kasdien susitinka berzynely ir ten ratus suka. Pagal situacija, bunam nuo 2 iki 6 vezimu, tai jei pamatysit …
as girdejau apie vaikuciu susiburima berzineli dar kai laukiaus sunelio,bet man jau 35m
ar mes tiktumem i jusu kompanija
ilona81 parašė:
man tai amzius jokio skirtumo neturi nes lygiai tokia pati mama kaip ir kitos kurios gimde ir nesvarbu kad man 35m ir as nesijauciu nei sena nei kazkuo kitokia :hmm…
Svarbu ne biologinis, o vidinis amžius. Kita 40m linksmuolė, pilna gyvenimo džiaugsmo. O kita 25m paniurelė be ugnelės. O vaikai dar pagražina ir pajaunina moteris
Tad žydėkim visos kaip gėlės
Ruta333 parašė:
Labas rytas, mamytesVakar buvom pas savo seimos gydytoja
Gavom skiepuka, kraujo tyrima dare, ir,kas svarbiausia, suzinojom savo prieaugi, taigi, priaugom 1.5…
oho kokie jūs dideli, mums 4mėn o esam 5,2kg ir 62cm
Egle @-8-- parašė:
Svarbu ne biologinis, o vidinis amžius. Kita 40m linksmuolė, pilna gyvenimo džiaugsmo. O kita 25m paniurelė be ugnelės. O vaikai dar pagražina ir pajaunina moteris …
joo tikra tiesa,mums ne metuku daugeja o patirties,daugiau smaikstumo,proto smailumo ir lengvesnio laviravimo per gyvenima
Vicki parašė:
oho kokie jūs dideli, mums 4mėn o esam 5,2kg ir 62cm
musu gydytoja niekada ugio nematuoja,o vat vakar lankemes dare skiepuka ir sverem 6,5kg
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai