abudu parašė:
mes ir vijoliuose apsiprekinom - lovele su čiužiniu, pataliukus, vežimėlį
Pas mus lovele ir tokia pat
Ir vezimukas panasus, ir zipy lininis ir lopsiuko spalva truputi sviesesne
abudu parašė:
mes ir vijoliuose apsiprekinom - lovele su čiužiniu, pataliukus, vežimėlį
Pas mus lovele ir tokia pat
Ir vezimukas panasus, ir zipy lininis ir lopsiuko spalva truputi sviesesne
Ruta333 parašė:
O kainos kokios, jei ne paslaptis uz siuos grozius?Zipiukas kaip suprantu lietuviskas ar lenkiskas?
![]()
mes uz lovyte, ciuzinuka ir pataliukus sumokejom kiek pamenu 370lt, uz vezimeli nauja 800
O vezimukas man rodos lenkiskas, dauguma ten lenkisku
sim10 parašė:
Pas mus lovele ir tokia pat![]()
Ir vezimukas panasus, ir zipy lininis ir lopsiuko spalva truputi sviesesne![]()
Man irgi labai grazu lininiai, bet pagalvojus, ar praktiska...
sim10 parašė:
O ko jau ne praktiska?viskas tas pats,tik medziagyte kita
![]()
Tai isvis saunu, nes man linine tai labai labai
Ruta333 parašė:
O kainos kokios, jei ne paslaptis uz siuos grozius?Zipiukas kaip suprantu lietuviskas ar lenkiskas?
![]()
lovelė su čiužiniu kokokas-grikis, patalai 380 lt, vežimas 800 lt visos trys dalys + priedai.
Vežimas lenkiškas, o tikri tie vadinami zipiai irgi nėra visiškai lietuviski, nes dalis ima iš lenkijos
Labutis ;) Ir mes pirkom vėžimėlį iš Vijolių, mokėjom 850lt už tris dalis. Labai norėjom dideliais ratais, nes reiks važinėtis Kurtuvėnuose, o ten asvaltuotu gatvių labai mažai
Jei būčiau žinojusi apie šią vietą anksčiau būčiau viską iš ten susipirkus, bet dėja viską įsigijom anksčiau ir tik atėjus vėžimo ieškojimo eilei atradom šią gerą vietą

Bet aš kiekvienu judesiu džiaugiuosi, jie dar nėra skausmigi, turbūt dar vietos šiek tiek turi
Indrikee parašė:
Labutis ;) Ir mes pirkom vėžimėlį iš Vijolių, mokėjom 850lt už tris dalis. Labai norėjom dideliais ratais, nes reiks važinėtis Kurtuvėnuose, o ten asvaltuotu gatvių…
Grazus vezimukas, tikra karieta
Ratai telpa i bagazine? Kedute irgi montuojasi ant vaziuokles?
Mes dar praktiskai nieko neturim, tai eisim i ekskursija pasiziurineti, o gal ka ir isigyti. Dar Siauliuose univermage ta vieta man atrodo ner brangi, ir daug ko turi
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai