moonce0123 parašė:
Sveikos, kažkuri kalbėjote apie planavimą vykti į Lenkiją ir tenais pirkti kraitelį. Kur tiksliai planuojate apsipirkinėti? Yra koks prekybos centras į kurį planuoj…
Ta pati IKEA Lenkuose gerokai pigesne, nemazai kas vaziuoja...
moonce0123 parašė:
Sveikos, kažkuri kalbėjote apie planavimą vykti į Lenkiją ir tenais pirkti kraitelį. Kur tiksliai planuojate apsipirkinėti? Yra koks prekybos centras į kurį planuoj…
Ta pati IKEA Lenkuose gerokai pigesne, nemazai kas vaziuoja...
Pavasariškai parašė:
Aš taip pat pavydžiu :)) Niekada neturėjau reguliaraus svorio, darbo dienomis stengdavausi valgyti mažiau, savaitgali atsipalaiduodavau, tai nuolat svyruodavo svori…
As taip pat paskutiniu metu sveriau 65kg. Dabar 70. O koks jusu ugis?
mute123 parašė:
Gal galit pasidalinti patirtimi turincios jau vaikuciu.Kokiu metu laiku lauketes ir ar puole persalimo ligos.Ar vaikuciai gime sveiki?Mane jau 5 ta karta puola.Pris…
Jei maitinsi ,ligu nesibaimink, mes visi sirgom gripais ir kt virusiukais, o mazyle buvo sveika nes mano pienuka gavo kartu su antivirusiukais
elitalit parašė:
Sveikutės, mamytėsMes ką tik iš gydytojo kabineto
Turėsim sūnelį
![]()
Viskas gerai, kojytėm tik maskatuoja
Gydytojas sakė, kad dviratininkas bu…
Sveikinimai!
elitalit parašė:
O lyties nepasakė, ar neklausėte?
Nors net neklasiau,bet sake,kad mato mergaite kol kas
elitalit parašė:
Sveikutės, mamytėsMes ką tik iš gydytojo kabineto
Turėsim sūnelį
![]()
Viskas gerai, kojytėm tik maskatuoja
Gydytojas sakė, kad dviratininkas bu…
Sveikinu:)O musu sunelis kaip tik ramus kaip belgas buvo nejo pajudint is vietos:)gine sake retai taip tebuna
Ema-ema parašė:
Kasmet užsišaldau brokolių ir kalafijorų. Žinoma, galima jų ir pirkti, bet tai ne tas pats...
O man saldyti kaip tik nepatinka... Nori nenori bet jie praranda skoni... Ir isvaizda
evagel parašė:
As po gydytojosviska ismatavo
sake atitinka 18 sav ir 5 d.
o pagal mm turetu buti 18 sav ir 6 d
![]()
O man 18 ir 2d.
mute123 parašė:
Mums genetike sake berniukas, po to sako palaukit palaukit, gal apsirikau. Ne, vis delto mergaite. Tai sake kad 80proc. mergaite bet ,,galvos nukirst" uz savo teigi…
Man genetike tiek su pirmu vaikiuku tiek dabar kai vyras klausė ar jūs tikrai neklystat, tai pasakė aš neklystu niekad, ir visada jei kyla abejonių mums su vyru pritraukia lytinius organus iš arti ir parodo, paaiškina kas kur kaip
ir tikrai sunku įsivaizduoti kaip gali genetikas klysti jeigu iš arti pritraukia lytinius organus. Aišku jeigu jis jų nemato ir spėlioja tada gal
evagel parašė:
Nors net neklasiau,bet sake,kad mato mergaite kol kas![]()
Bet jums ir su praeitu nėštumu taip sakė, ane?
O gimė berniukas
Mums šiandien sakė, kad 100 proc. berniukas bus
Visas "detales" parodė
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai