GiedreMac parašė:
Labas rytelis![]()
Labas, mes Tobi turim, bet nepasakyčiau, kad ji labai aukšta, aišku, mūsų ir mašina nemaža
GiedreMac parašė:
Labas rytelis![]()
Labas, mes Tobi turim, bet nepasakyčiau, kad ji labai aukšta, aišku, mūsų ir mašina nemaža
GiedreMac parašė:
Mes panasu irgi kad mazai sveciu turesim nes daug kas serga, tai nenori nei manes nei mazes apkrest. Seneliai vieni dovanos leliu vezima, kiti nzn ka nes nesako... …
Jooooo,su ligom nekazka.ypac tokiu metu laiku.mes bunam sukvieciam daug,puse suserga,tai is 16 vaiku,ateina tik 8...
moonce0123 parašė:
Sveikutes! Ir mes jau ruosiames 2 gimtadieniui! Labai megstu tokiais rankdarbiais, papuosimais, dekoru uzsiimt tai tik ir laukiau sios sventes! Aisku su 2 vaikuciai…
Smagaus gimtadienio! Vaje, aš tai esu visai anti-rankdarbių žmogus, man žiauriai sunku yra tie visokiai darbeliai, ypač dar jeigu noriu miego, o jo per pastaruosius du metus noriu visada
Šaunuolė jūs, kad spėjat dar ir papuošimus daryti.. aš nieko nepuošiau, paprastai viskas buvo, bet kažkaip ir nepritrūko mums tų dekoracijų, nes žaidimų kambarys buvo gana gražiai apstatytas. Kaip sekasi sutarti abiems vaikučiams?
GiedreMac parašė:
Labas rytelis![]()
Labas rytas mes maxi cosi tobi naudojam nuo 10menesiu, na mums ji super, patinka numigti joje, o ir pasizvalgyti smagu vaikui, aukstai iskelta, matosi langelis, tai ramiai vaziuojame, vaikas tik stebi kelia
as bent geresnio varianto nezinau, kai ieskojau atsimenu iskart sita uzkliuvo, plius jei gerai pamenu ir jei niekas nepasikeite, tai ji pripazinta 2 vietoje pagal sauguma pasaulyje. tikuosi nesumeluosiu
Pirmoje vietoje kazkuri is cybex, bet jos dar brangesnes
Ragilė parašė:
Labas, mes Tobi turim, bet nepasakyčiau, kad ji labai aukšta, aišku, mūsų ir mašina nemaža![]()
man tai tobi auksta kai palygini su kitom standartinem kedutem, drauge buvo i musu automibli isidejus savo vaiko maxi cosi priori, tai tikrai matesi skirtumas
RokulioMama parašė:
Labas rytas mes maxi cosi tobi naudojam nuo 10menesiu, na mums ji super, patinka numigti joje, o ir pasizvalgyti smagu vaikui, aukstai iskelta, matosi langelis, tai…
Ar galima vežti apsukus joje, kad vaikas nežiūrėtų į kelią?
Mimm parašė:
Ar galima vežti apsukus joje, kad vaikas nežiūrėtų į kelią?
Na nea, ji segasi tiesiai taip kaip sedi visi kiti keleiviai o kodel kiltu toks noras jums?
GiedreMac parašė:
Labas rytelis![]()
Mes nuo 1 metuku naudojama MaxiCosi Tobi. Rinkausi is dvieju modeliu, apsistojom ties sita, nes vaikas pats mieliau sitoj sedejo. Rinkom kedute drauge su vaiku
vaziavom i ilga kelione, tad buvo svarbu saugumas, patogumas, kad vaikui nebutu nuobodu ir galetu zvalgytis per langa. Iki siol esu patenkinta pirkiniu
vienintelis minusas, kai vaikas paaugs bus sunkiau isodint, ziuret reiks, kad galvytes neuzkliudyt, nes pakankamai auksta
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai