Lamelaa parašė:
Mano 163cm..o sveriu visus 72,9 kg jau![]()
As jau kelinta karta pastebiu panasumu tarp musu
Lamelaa parašė:
Mano 163cm..o sveriu visus 72,9 kg jau![]()
antulyteingrida parašė:
Hahahaha:DDD as atsiprasau, kad juokiuosi, bet juokingai skamba:DDD as pasiziuriu fotkes dcieju draugiu, kurios sia savaite pagimde, tai net nepanasu kad buvo nesci…
Aha ir as pavydziu tom kurios po gimdymo iskart stojasi ir eina. As po gimdymo nuejau i dusa galvojau kad ir as pajegsiu tai vos tik nuejau i dusa ( kokius tris metrus eit reikejo) jauciausi kaip sachara perejus, nenulaikiau net duso galvutes ir net krano neatsukau. Gerai kad mama paskui ejo. Nes taip galva sukosi jauciausi kaip gerai pagiriota arba girta
GMonika parašė:
Labai nesijaudinu, nes kai ziuriu i veidrodi nesijauciu didele, bet nezinau kaip is sono atrodoBet kokiu atveju, kaip sakot, viskas susitvarkys, kiek reikes - ti…
Man kadangi visi aplinkui sako koks milziniskas pilvas tai tIp ir jauciuosi, nors kartais jau noreciau tam kas taip sako pasakyt, kad uzsiciauptu, nes tikrai neguodzia tokie zodziai
olia555 parašė:
As irgi
olia555 parašė:
Bausu man net ta skaiciu sakyt!! 73! Nors pries nestuma sveriau 60 ir niekas nesuprato is kur
Na, nemazai, bet svoris tolygiai pasiskirstes, tad tikrai neatrodo, kad tiek tos svarstykles turi rodyt :))
olia555 parašė:
Is vienos puses net dziaugiuosi, kad jis toks, nes buna gi tokiu, kuriems ir taip gerai, mano buves uzdirbo maziau nei as, del yo kompleksavo, pastoviai man del to …
Saunuoliai abu
S.a.n.d.r.a parašė:
Aha ir as pavydziu tom kurios po gimdymo iskart stojasi ir eina. As po gimdymo nuejau i dusa galvojau kad ir as pajegsiu tai vos tik nuejau i dusa ( kokius tris met…
Nu jau tikrai kad pavydas tokioms moterims... as ir noreciau, kad viskas butu paprasta ir lengva
bet ziuresim kaip bus, gal reikia rik gerai nusiteikt, o tada sitaip ir tiketis
S.a.n.d.r.a parašė:
Aha ir as pavydziu tom kurios po gimdymo iskart stojasi ir eina. As po gimdymo nuejau i dusa galvojau kad ir as pajegsiu tai vos tik nuejau i dusa ( kokius tris met…
As kai pagalvoju apie dusa po gimdymo, tai irgi visokiu minciu kyla ar pajegsiu :/ nes kad i ji noresiu, tai net klausimu nekyla :/
saldele parašė:
As kai pagalvoju apie dusa po gimdymo, tai irgi visokiu minciu kyla ar pajegsiu :/ nes kad i ji noresiu, tai net klausimu nekyla :/
Nebijok. Niekas ir neleis iskart sokt is lovos, viska palengva, kad kraujotaka nesustreikuotu..o jei dar turesi vyra, mama, sese, drauge...salia, tai jie tikrai palydes manau iki duso
karta maciau kaip ir vyras kartu su mamuku duse buvo ir vis prilaike ja
saunuoliai tokie vyrai..maniskis manau irgi darys viska, kad tik man geriau butu...
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai