2016.05.03 13:27 (prieš 10 m.)
Froke parašė:
Sveiki,as vis dar draugauju su wc,jau jegu draugystei nerandu...fui.
Vskar buvau pas gine, nustate 8-9savaite,tai manau su tuliku dar draugausim,priras…
Kaip smagu!!! Linkiu sėkmingo nešiojimo
saaa parašė:
Sveika. Ziuriu, kad musu data sutampa. Katik is gydytojos as, tai sake kad lelius per mazas skaiciuojant pagal menesines. Nugasdino kad gali butu nustojes vystytis.…
Labas, visų pirma nusiramink
Aš po savo savaitgalinio nuotykio dabar visas raminu
mano paskutinės mm buvo kovo 11 d. o lemiamos naktys 25 arba 27 d. (ovuliacija, kaip spėjau, 26 d.). Jei skaičiuotumėm pagal mm, tai taip, tikrai turėtų būti didesnis nėštumas. Bet patį pirmą apsilankymą gydytoja per echoskopą pažiūrėjo ir pasakė, kad pypliukui dar tik 5 sav. ir 4 dienos ( tiksliai tiek, kiek praėjo nuo myliuko). Praeitą savaitę buvo 6 savaitės, o dabar eina 7 savaitė. Numatoma gimdymo data - gruodžio 17-18 d. Man tai pikta dėl tų gydytojų, kurios prigąsdina būsimas mamytes su tais nesivystančiais, jos juk turi iš patirties žinoti, kad ne visada gali remtis paskutinių mėnesinių data, visų organizmai gi skirtingi, ovuliacijos kartais nusikelia ir pan. Pasėja nerimą ir paleidžia.. Labai daug detaliai prirašiau, bet gal bus ramiau tau ;)
Mane gydytoja irgi ramina, sako nuo pat pradžių pas tave mažuliukas, bet jis auga sėkmingai