-kruopyte parašė:
man apskritai susidaro toks ispudis, kad kurioms atsitiko nelaime - vos ne to linki ir kitoms.. moterys, bukim draugiskos, jeigu neduok D kazkas negerai nerasykit a…
Pritariu 100%, kam to reikia...
-kruopyte parašė:
man apskritai susidaro toks ispudis, kad kurioms atsitiko nelaime - vos ne to linki ir kitoms.. moterys, bukim draugiskos, jeigu neduok D kazkas negerai nerasykit a…
Pritariu 100%, kam to reikia...
-kruopyte parašė:
O as kaip tik manau, kad gerai kad paraso, nes kiekvienai gali taip nutikt
.As. parašė:
O as kaip tik manau, kad gerai kad paraso, nes kiekvienai gali taip nutikt
tai zinoma, kad kiekvienai gali taip nutikti, bet asmeniskai as nesileisciau y smulkmenas nes likusioms nestukems tik baimes ivaryciau pasakodama apie kresulius...
-kruopyte parašė:
tai zinoma, kad kiekvienai gali taip nutikti, bet asmeniskai as nesileisciau y smulkmenas nes likusioms nestukems tik baimes ivaryciau pasakodama apie kresulius...
Is vienos puses gerai, kad paraso, nes kazkas greit I ligonine vaziuos ir gal pades, nes zinos pozymius persileidimo, o is kitos puses tas BAIMIU varymas man ir ne prie sirdies, nes as dar ne vieno scan neturejau, mano bus tik 13sav tai dar 4sav laukt
.As. parašė:
Is vienos puses gerai, kad paraso, nes kazkas greit I ligonine vaziuos ir gal pades, nes zinos pozymius persileidimo, o is kitos puses tas BAIMIU varymas man ir ne …
tai tegu raso, as tik uz, tikrau gaus palaikymo ir graziu zodziu, bet tik sakau, kad man pvz zodis tepliojimas yra grazesnis uz kresulius...
-kruopyte parašė:
tai tegu raso, as tik uz, tikrau gaus palaikymo ir graziu zodziu, bet tik sakau, kad man pvz zodis tepliojimas yra grazesnis uz kresulius...
kaip sakoma zodziu is dainos neismesi
.As. parašė:
Beje gal ka nors pusles skausmas kamuoja? As visad problemu su pusles uzdegimu turiu ir man siandien kazko maudzia ir vakarais pries miega taip buna...
as turedavau, bet man jei mausdavo pusle tai zinodavau kad sekancia diena pradesiu begiot i wc kas kelias minutes. todel iskarto gerdavau brukniu arba meskauogiu arbata ir kartais pavykdavo issilaikyt. o kiek jums savaiciu nestumas? butu gerai kad slapimo paseli padarytu jei maudena taip jau.
-kruopyte parašė:
-kruopyte parašė:
Pritariu jums, jau tikrai net nesinori užsukt čia, nes kaip baisu skaityt tokius dalykus.....
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai