kamilija parašė:
As snd buvau Kauno klinikinej ligoninej paziurejo echo paklause tonusus ir liepe po sav vel atvaziuot o 39sav jau guldys stebejimui ir gimdymui.tai db taip ramei ja…
O ten lanketes visa laika ar tik del gimdymo ten nuvaziavot ?
kamilija parašė:
As snd buvau Kauno klinikinej ligoninej paziurejo echo paklause tonusus ir liepe po sav vel atvaziuot o 39sav jau guldys stebejimui ir gimdymui.tai db taip ramei ja…
O ten lanketes visa laika ar tik del gimdymo ten nuvaziavot ?
viktoori parašė:
As visas 30 buvau isgerus. As tai jokiu simptomu nejauciu. Gal zinot kiek buvo tu leukocitu pas jus?
nzn kiek, bet daktare sake, kad per daug..todel liepe pagert karts nuokarto..dar sake meskauogiu arbata pagert.
sirdukas2 parašė:
Jums perdidelis kiekis? Kiek virsijate?
priimamajame sake, kad pusantro karto..cia buvo penktadienis..pagulde, pageriau vandens pirmadieni padare echo, sake, kad normoj dbr
tyja parašė:
O gyditojai nesake nieko del svorio ar kaip tokia savaite gimes mazylis yra per mazas ar atitinka normas?![]()
sake,kad mazoka.del streso buvo matyt.na bet sis irgi maziukas.34sav.4d.buvo 2,2kg.
egggluze parašė:
idomiai,as buvau 36sav.padare paseli ir pasake po 3sav ateit.tai jau ir pagimdzius busiu.vejai kazkokie... nieko nezinau,tik kad tyrimai geri buvo.bet nieko daugiau…
Čia jūs dėl B grupės streptokoko tyrimo nerimaujat, bet tai jeigu darėtės 36 savaitę, tai kitą savaitę jau sužinosit atsakymą, kaip ir iki pabaigos spėjat, ar ką ne taip suprantau?
margute88 parašė:
nzn kiek, bet daktare sake, kad per daug..todel liepe pagert karts nuokarto..dar sake meskauogiu arbata pagert.
Man petrazoliu arbatos
egggluze parašė:
kaip siandien besijauciat?niekam nieko is rimtesniu artejancio gimdymo zenklu neatsirado?kaip nuotaika?saule sviecia,o as nieko nenoriu... tik gimdyt turbut.
O mes turejom snd fotosesija ir siaip visai gerai jauciuosi
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai