.As. parašė:
O Viespatie!! O kodel daret tyrima?
Nes prisigalvojau, kad gali buti per mazai, ar per daug. Pradejo prakaituoti ir lovytej sukinet galvyte lyg kasytusi. Priskaiciau, kad pirmieji rachito pozymiai
.As. parašė:
O Viespatie!! O kodel daret tyrima?
Nes prisigalvojau, kad gali buti per mazai, ar per daug. Pradejo prakaituoti ir lovytej sukinet galvyte lyg kasytusi. Priskaiciau, kad pirmieji rachito pozymiai
RutVys parašė:
Tikrai ziauru, as kazkaip buvau isitikinus, kad is pirstuko ims ir kai pasake, kad is venos, o paskui is galvytes, tai is kart apsiverkiau![]()
mums irgi padarė ligoninėj, tai dabar nebeduodu D vitamino, nes norma buvo, o duodavau kas antrą dieną tik.... gerai kad pasidarėt ramiau bus, nes man irgi nervas ėmė, kad paskiria jį duot o net neaišku ar jo reikia... dar ir mūsų laukia tie pakartotini tyrimai.... viskas bus gerai, bet matyti badomą lelių... nerealiai skauda...
as-moteris parašė:
Mamos kas jau buvot iseje prasiblaskyt kiek pienuko palikot?uzteko?as neisivaizduoju kiek palikt nes nezinau kiek suvalgo
![]()
Priklauso, kaip ilgai busite. As nutraukiu krutine is abieju pusiu po karta ar du. Juk pienelis saldytuve gali isbuti iki 5 dienu. Nesunaudos - i saldymo maiselius ir i saldikli ;)
as-moteris parašė:
Mamos kas jau buvot iseje prasiblaskyt kiek pienuko palikot?uzteko?as neisivaizduoju kiek palikt nes nezinau kiek suvalgo
![]()
As buvau isejus i filma su drauge
Tai palikau 125ml, tai kaip ir uzteko, o realiai vadovavausi va sita lentele

RutVys parašė:
Nes prisigalvojau, kad gali buti per mazai, ar per daug. Pradejo prakaituoti ir lovytej sukinet galvyte lyg kasytusi. Priskaiciau, kad pirmieji rachito pozymiai :…
Kiek dienų iki tyrimo negėrėte vit. D. Mūsiškiui irgi prakaituoja. O šiam tyrimui kraują ima iš venos?
BiruteSa parašė:
Priklauso, kaip ilgai busite. As nutraukiu krutine is abieju pusiu po karta ar du. Juk pienelis saldytuve gali isbuti iki 5 dienu. Nesunaudos - i saldymo maiselius …
Iki 5d ? as tik iki 48h palikdavau saldytuve , nes bijau, kad nesugest
as-moteris parašė:
![]()
As esu profas sioj srity haha as ispirmo nusitraukdavau tai zinau kiek valgo manoji, vienam valgymui palikit apie 150ml kaip sakant su zapasu bus
tai as jei einu ant 3h tai pries iseinant duoda pavalgyt ir per tas 3h ta 150ml suvalgo
Burbuliatore parašė:
mums irgi padarė ligoninėj, tai dabar nebeduodu D vitamino, nes norma buvo, o duodavau kas antrą dieną tik.... gerai kad pasidarėt ramiau bus, nes man irgi nervas ė…
Mums irgi norma,bet mes tesiam vartojima vit. Jums gyd sake nebeduot?
Tikrai labai skaudu, kai bad vaika,kazkas baisaus,kaip mamai
ramybė5 parašė:
Kiek dienų iki tyrimo negėrėte vit. D. Mūsiškiui irgi prakaituoja. O šiam tyrimui kraują ima iš venos?
Vartojom visa laika, gyd.sake nereik nutraukt vartojimo pries tyrima. Jo eme is galvytes venos. Siaip viskas buvo greitai, plonyte adatele, bet vien tas vaizdas, kad reik laikyti savo vaika, o jis verkia tai be galo skaudu...
RutVys parašė:
Mums irgi norma,bet mes tesiam vartojima vit. Jums gyd sake nebeduot?
Tikrai labai skaudu, kai bad vaika,kazkas baisaus,kaip mamai![]()
o mes nebevartojam.. po 2 mėn vėl kartosim, nes yra nedaug padidėjusio kalcio, o D turi tam įtakos... vėl teks lelių badyt.... bet ką daryt, reikia juk tikrinti....
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai