Morgandi parašė:
Aš tai žinau todėl, kad pati pasiprašiau. Tiesiog bijau natūralaus gimdymo. Atrodo, kad nesugebėsiu...atrodo, kad net pakenkt galiu savo mažiukui. Žinau save stresi…
Ir duoda leidima savo noru cezariui? Is kokio jus miesto?
Morgandi parašė:
Aš tai žinau todėl, kad pati pasiprašiau. Tiesiog bijau natūralaus gimdymo. Atrodo, kad nesugebėsiu...atrodo, kad net pakenkt galiu savo mažiukui. Žinau save stresi…
Maciul777 parašė:
uz pinigelius viska duoda
Morgandi parašė:
Oj kaip dar jusu vietoj pagalvociau, jei jau su gydytoju gerai sueinat nu gimdymo plana susiruoskit kad jei jau kas ne taip lai daro cezari, kiek daug moteru lengvai pagimdo, kodel manot kad jus nesugebesite.. po to net ir noredama vargu ar galesite patirti gimdyma.. Man cezaris baisiau.. Gimdziau du vaikus ir labai bijau kad tik nereiketu dabar cezario.. Nes visai nebaisu tas gimdymas.. Ir vaikeliui geriau.. Zinoma nekalbu apie sunkius atvejus kai ilgai reikia kankintis ar stumti neisstumiant.. tada taip lai daro cezari jei mato kad sunkiai einasi..
Man bus cezaris nes kiti 2 buvi cp. Pirmas extra po visu saremiu tai jau buvo dxin kad pjaus pilva. Antro cp labai bijojau paniskai ejau i iperacine drebedama. Si karta irgi labai bijai bet reikes kazkai istvert. O kai buvo saremiai su pirmu zinokit nuo skausmo tik asaros redejo o baimes nebuvo,kazkaip kai viskas vyksta jau buna dzin kas toliau.o po cezario man lb baisu kad kojas nejauti kelias valandas.
As irgi uz tai, kad pradzioje geriau bandyt naturaliai, o paskui sutarus jeigu neiseina cezari darytis... Tikrai galit but is tu kur vaikiukas pats isaus lauk tik pagaut reikes. As pati pirma nesunkiai gimdziau ir dziaugiuos, kad man po gimdos operacijos paliko galimybe ir antra naturaliai gimdyt. Nera ten taip baisu-svarbu teisingai nusiteikt. Galima ir gydytoja issikviest i gimdyma su kuriuo gerai jausites ir dar daugybe dalyku padaryt, kurie sumazintu gimdymo baime. Ir kai as pirmo nebijojau gimdyt mama klause kodel nebijau-sakau kaip as galiu bijot to ko nesu bandziusi! Tai ir jums patarciau nebijoti to ko neteko paciai patirt...
Morgandi parašė:
As irgi galvoju apie tai. Vilniuje jus? Kiek mokesit? Koks gyd jei ne paslaptis ir kur gimdysit
laurytele1 parašė:
Aš ir negaliu ilgai vaikščioti kulnus lb paskausta o tada staugti norisi![]()
Laba, taip yra del blogo svorio pasiskirstymo pedose. Nes nestumo metu raisciai islaisveja plius svoris. Nusipirkit ideklus i avalyne. Pedag viva mini. Jie 3/4 tai vietos daug neuzims ir kulnyje guma kaip amortizatorius. Eisit kaip tankas
Mašulia parašė:
Ar galit kas nors imest nuotrauka su vaiko drabuzeliais kuriuos reikia paimti i gimdykla? Uzsikapsciau su tais drabuzeliais jau nebezinau ka ir deti.
ziurint kokia ligonine siaip daznai gimdykloje nerengia savais tik palatoje
Morgandi parašė:
na, ir teisingai, jeigu jau paichologiskai su naturalaus gimdymo ideja neiseina susidoroti. Maziau streso, maziau netiketumu, viskas pagal plana vyks
man pirmasis buvo del indikacijos susijusios su akiu bukle, bet, jei ir nebutu jos, buciau rinkusis cp
tiek Sveicarijoje, tiek Prancuzijoje, tiek dar daugelyje pasaulio saliu gimdymo budas- laisvas moters pasirinkimas
Bet, zinoma, valstybes biudzetui daug brangiau apsieina, tai ir skatinamas tik naturalus ten, kur gimstamumas didelis (uk), ar sveikatos prieziurai skiriamos lesos minimalios (LT)
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai