Aljana parašė:
As jam kai uzpykstu sakau gal pagalvok,kad pats tuoj savo vaiku turesi ir maziau cia kaimynu rupinkis.o jis man: ir patikek manim,rupinsiuos. O tu kaip nescia gale…
Ha ha va ir pasikalbejot
Aljana parašė:
As jam kai uzpykstu sakau gal pagalvok,kad pats tuoj savo vaiku turesi ir maziau cia kaimynu rupinkis.o jis man: ir patikek manim,rupinsiuos. O tu kaip nescia gale…
Ha ha va ir pasikalbejot
Aljana parašė:
As visada labai rami islieku ir pozityviai nusiteikus, bet kazkaip si karta lb issigandau,susinervinau ir puoliau i asaras. Nes cia viskas per kaimynu vaikus gavos,…
Patarciau nusipirkti neslystanti vonios kilimeli ;) Kad ateityje isvengti nesusipratimu, ypac kai tik storesit ir padetis sunkes
WindMaiden parašė:
Vaje aš tiem svetimiem vaikam tokia raganikė pabūčiau, kad prie mano vyro nedrystų artintis netJaučiu su tėvais jų būtų pokalbis, kad jau per nagli pasidarė ir …
Taip ir buna kaip uzsileidi..
as tai tokia ragana svetimiem
bet man dzin, nuo pat mazens baisiai nemegstu ir visai neidomu man tie svetimi vaikai, tad niekas ant galvos nelipa
o turim ir mes kaimynus cia uk (seni zmones is filipinu), tai pas juos vaikai eina ir eina, durys neuzsidaro
puse kiemo vaiku sueje.. nu kosmaras
Bobikas parašė:
Taip ir buna kaip uzsileidi..as tai tokia ragana svetimiem
bet man dzin, nuo pat mazens baisiai nemegstu ir visai neidomu man tie svetimi vaikai, tad niekas…
Man irgi kažkaip svetimi vaikai yra svetimi. Nepasakyčiau, kad didelę simpatiją aš jiem jaučiu
O savo
kaip ir priklauso myliu ir kiekvieno krustelėjimo pilvukį laukiu
df.justina parašė:
Tai is esmes ne kaimynu vaikai, o tavo vyras kaltasbeto kiek moko is svetimu neimti saldainiu ir aplamai nieko, o tavo vyras geradaris dalina saujom
jei suzi…
Aš taipat
Danielių esu išmokius kad nieko neimtų iš svetimų. Ir pas mus yra išnaglėjusių vaikui nereikalingus kaciukus ar šuniukus dovanot , o tas visus namo parsitemdavo
tai kaip pakėlem vajų tai viskas baiges.
Lemongirl parašė:
O kodėl taip ilgai?![]()
Nori stebėti , nes per tas savaites didelis vaisiaus augimo šuolis. Kad prireikus galėtų iškart padėt
Aš šiandien turėjau neplanuotą vizitą pas gine.. 4 dienas blogai jaučiausi, pilva lyg maudė lyg duria, strėnas belekaip skaudėjo, tai nuvažiavau sako gimda kieta, išrašė magnio, renie ir vitaminų, be to daug daug poilsio, o jeigu nepraeis vykti tiesiai į primamąjį.. Net echo nesugebėjo padaryt, ant "lektuvo" pažiūrėjo ir viskas..
sekantis vizitas tik rugsėjo 24 d. tada tikiuosi padarys antra echo.. likau nepatenkinta tokiu jos elgesiu.
Na sakykit, mielosios ir man dbr, laukiu jusu patarimu. Pirmadieni pradejo skaudeti pilva, tokie kaip duriai, diegliai uzeidavo, vienas kitas per valanda, tada jau pora per pusvalandi, ir galiausiai dar dazniau.. Isvaziavau i ligonine, pavadinau tai gimdos susitraukimais (na realiai nzn ar tai ir buvo) bet man naturliai taip gavosi ta jausma ivardinti. Paskyre lovos rezima, na ir ka guliu as nuo pirmadienio, bet... Man vis dar uzeina tie diegliukai, duriai net ir gulint, tikrai saziningai sakau, namai netvarkyti, vyras gamina maista, nes norejau saziningai sita savaitele kaip buvo liepta paguleti.. Geriu magni, po pakeli per diena
net nzn ka ir galvoti, ar vel kreiptis sakyti, kad nepraeina ar toliau guleti.mmm?
df.justina parašė:
Na sakykit, mielosios ir man dbr, laukiu jusu patarimu. Pirmadieni pradejo skaudeti pilva, tokie kaip duriai, diegliai uzeidavo, vienas kitas per valanda, tada jau …
As vaziuociau ir skusciau toliau.. na, maza kas.. Su pirmu nestumu irgi taip kentejau, tai stipresni tai silpnesni maudenimai buvo, bet as ir vaiksciojau, nes tuomet paskaitas lankiau, bet tik tiek ir teejau.. Ir rezultatas tame, kad nuo to laukimo vos nepagimdziau 24 sav. Visa laime, nelaukiau ilgiau ir pasiskundziau.. Gines komentaras tuomet buvo toks: "Kur anksciau buvai? Nedaug truko, butai pagimdzius". Atsimenu paskui guliu ligoninej ir galvoju.. nei ipatingu skausmu buvo, nei ka.. tik gimda kietejo ir vis paskaudedavo. Tai pamausdavo, tai padurdavo.. Atrode nekaltai, nors ilgainiui paciai neramu pasidare.. Nenoriu gasdinti, bet mano patarimas butu kreiptis
Nors cia uk ar airijoj, kazi ar kas ziures idemiau?://
Bobikas parašė:
As vaziuociau ir skusciau toliau.. na, maza kas.. Su pirmu nestumu irgi taip kentejau, tai stipresni tai silpnesni maudenimai buvo, bet as ir vaiksciojau, nes tuome…
Velnias zino kaip cia butu toj airijoj.. Bet as pirmadieni jau kai skundziausi mane norejo guldyti, bet sako nu vaziuok namo ir jei nepraeis tai at aziuok vel
nera man taip kad labai skaudetu, bet va pervisa diena tai buvo tu momentu kai tik susirietus galiu guleti ir tikrai tokie diegliai vienam sone kartojasi gera pusvalandi, tada gali buti 4-5 valandas ramu ir vel... Atmetu problemas su tustinimusi ar dar kitas virskino bedas, nes kuo puikiausiai einu i wc, problemu neturiu
net nzn, kazkaip neramu, jau 4ta diena su tais diegliukais
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai