df.justina parašė:
Na sakykit, mielosios ir man dbr, laukiu jusu patarimu. Pirmadieni pradejo skaudeti pilva, tokie kaip duriai, diegliai uzeidavo, vienas kitas per valanda, tada jau …
Na aškreipčiausi , maža kas atsitikt gali
df.justina parašė:
Na sakykit, mielosios ir man dbr, laukiu jusu patarimu. Pirmadieni pradejo skaudeti pilva, tokie kaip duriai, diegliai uzeidavo, vienas kitas per valanda, tada jau …
Na aškreipčiausi , maža kas atsitikt gali
kristinac1 parašė:
Aš taipatDanielių esu išmokius kad nieko neimtų iš svetimų. Ir pas mus yra išnaglėjusių vaikui nereikalingus kaciukus ar šuniukus dovanot , o tas visus namo par…
O kiek savaičių dabar?
Lemongirl parašė:
O kiek savaičių dabar?![]()
18 savaičių
WindMaiden parašė:
Man irgi kažkaip svetimi vaikai yra svetimi. Nepasakyčiau, kad didelę simpatiją aš jiem jaučiuO savo
kaip ir priklauso myliu ir kiekvieno krustelėjimo pi…
Man irgi tas pats,savo ir laukiu,ir svajoju,jau atrodo dabar myliu, o svetimi ypac jau tokie paauge mokyklinio amziaus tai brrrrr...
kristinac1 parašė:
18 savaičių![]()
Ir kada gimdymas numatomas?
kristinac1 parašė:
18 savaičių![]()
Sakykit, o kokie buvo simptomai, kad kreiptis teko I gydytoja? Man tas kaklelio trumpejimas visishkai be simptomu buna, nejauciu. Siandien buvau pas G, tai paprashiau patikrinti kakleli, nes neramu, o jinai sako, kadnnera ko cjia per daznai landziot. Vat ir neramu iki siol.
kristinac1 parašė:
Na aškreipčiausi , maža kas atsitikt gali![]()
Net nezinau
kazkaip neramu lbj
visas tas 4dieneles ir spazmuoja laiks nuo laiko
Nenoriu bereikalo tridailuoti, bet kad nebuvo taip anksciau ir neatrodo kai tai normalu yra
kad tempia pilvuka tai kitas jausmas, bet cia tai tokie kaip mezlungio spazmai uzeinai
julija05 parašė:
Sakykit, o kokie buvo simptomai, kad kreiptis teko I gydytoja? Man tas kaklelio trumpejimas visishkai be simptomu buna, nejauciu. Siandien buvau pas G, tai paprashi…
Bet jei žiuri per echo tuo pačiu ir išmatuoti gali
df.justina parašė:
Net nezinaukazkaip neramu lbj
![]()
Nelauk kol pavasaris ateis ir varyk pasitikrinti
df.justina parašė:
Net nezinaukazkaip neramu lbj
![]()
Del viso ko geriau I priemamaji nuvaziuoti. Nes pati jauciu ant nakties vaziuosiu.
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai