O man pilvas sumažėjo kažkaip ir energijos padaugėjo.
Vis dar laukiu...
Sveikinimai pagimdžiusioms
Na ir mes laukime, tik tas laikas paskutiniu metu taip sustojes
as ir 5 a gyvenu nemazai vaikstau, ir vakarais visi einam pasivaiksciot, siandien ir sunu ejau pestute is darzelio pasiimti, o man kaip visa nestuma kietejo taip ir kieteja
manaunakd kada tas stebuklelis uzsinores atkeliauti taip ir bus, pirminis mano terminas jau 20
gurmane1 parašė:
O man pilvas sumažėjo kažkaip ir energijos padaugėjo.
Tik nesupykit, bet ir mano sumazejo ? mama juokiasi, sako karvems kai sumazedavo pilvai tai jau zinodavo, kad apsiteliuos.. nes ir vyras ir kaimyne ir man pora dienu kartoja isvien kad pilvas sumazejo, mano tai baisiai jau zemai.. energijos ir as turiu pakankamai daug-palyginus su visu nestumu.. tai gal jau kas ir bus ? taip netiketai kaip tindirindi ??
renata.o parašė:
Akies tinklaines plysys yra![]()
aiskutis na db turit tik sulaukti cp
Sveikos
Na ir mes jungiamės į gegužinukus,turėjom būt balandinukai (terminas buvo balandžio 29 d.), tačiau užsibuvo mažasis ir gimė gegužės 2 dieną, 18:30. Svoris buvo 3820 gr, ūgis 52 cm. Bet pienas pradžioje sunkiai pas mane gaminos, tai svoris buvo drastiškai nukritęs (daugiau nei 12 %), tai savaitę gimdymo namuose praleidom, kol ataugom šiek tiek. Esu labai dėkinga gn personalui (gimdžiau Kauno Krikščioniškuose GN) už superinę priežiūrą ir pagalbą.
O laukiančioms, bent jau man kas padėjo paskatinti gimdymą (nes 5 dienas pernešiojau), tai ilgas vaikščiojimas ir lipimas laiptais. Nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet to palaipiojimo laiptais kelis kartus į 7 aukštą išvažiavau gimdyt
Tiin-di-rinn-dii parašė:
Labas mamytes. Na mes šiandien gimem. 5.54 val., 3100g ir 50cm mergytė, vardu Mėta. Viskas įvyko netikėtai. Jokių požymių nebuvo, tik vakar visą dieną kietėjo pilvu…
sveikinimai
Izestar parašė:
Na man terminas 22d, snd belekiek su suniu vaiksciojau o su juo ne vaiksciojimas o begimas, bet jokiu pojuciu suva labiau nusikankino pavargo nei as?
na gal bus viskas netiketa , kaip ana istorija as ir tikiuosi sia savaite jau pagimdyti bbent noreciau
Tiin-di-rinn-dii parašė:
Labas mamytes. Na mes šiandien gimem. 5.54 val., 3100g ir 50cm mergytė, vardu Mėta. Viskas įvyko netikėtai. Jokių požymių nebuvo, tik vakar visą dieną kietėjo pilvu…
Sveikinimai, daug pienelio ir ramių naktelių
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai