liofr parašė:
Nuvaziavau pasitikrint, pagulde tyrimams.. ?
Parasykit, kaip tyrimai
liofr parašė:
Nuvaziavau pasitikrint, pagulde tyrimams.. ?
Parasykit, kaip tyrimai
simutes parašė:
Intymipagunda.lt. Pirkau tuos ant sleikuciu raudonus, atsisega abi puses. Labai fainiir medziaga labai tvirta, ir spalva grazi. Na ir kaina normali
![]()
sitie pirmi naktinukai ant sleikuciu buvau pirkus nepatogus, nuejo sagutes. As galvoju kokioje humanoje pirksiu marskinius su sagutem ir manau bus gerai
Giedre111 parašė:
Skaiciau kad reikalingas kremukas kazkoks pries issutima, kiekviena karta keiciant sauskelnes patepti, kazin pasiteisina ir ar tikrai reikalingas toki kremuka turet…
Cinko tepalas tinka?
Giedre111 parašė:
As ziurejau kad nebutu jokiu parabenu dazykliu kvapykliu, tai pirkau aliejuka i vandeni, jautriai odai aliejuka po maudyniu jeigu prireiktu, ir prausimosi zele, tik…
Man pasiūlė vietoj visų dušo želių ir šampūnų į vonelę pilt lakišiaus žolės arbatą užplikintą kažkur 1l? Nereikia jokių chemijų?
sandaliuke parašė:
Man pasiūlė vietoj visų dušo želių ir šampūnų į vonelę pilt lakišiaus žolės arbatą užplikintą kažkur 1l? Nereikia jokių chemijų?
lakisio zoles uzpila pildavau tik tada, kai prakaitinis budavo vaikui.
Mintty parašė:
Jeigu galvojat kad jums nebus reikalingas nepirkit, palaukit po gimdymo ir ziurekite, gal mazylis miegos lovyteje ir viskas bus tvarkoj, visada spesit nuvaziuot i p…
Hmmm, nu gal taip ir padarysiu... Nes tikrai ypač stokke lopšelis tai baisiai brangus, spėsiu dar nusipirkt, jei patiks Monikutei lopšelis?
Aleksandra29 parašė:
Labas rytas. Mamos, kurios miegojote su vaikais ir/ar planuojate miegoti, ar visos pirksite kūdikių lizdelius? Mąstau ar tai tikrai reikalingas dalykas, ar saugus? …
O aš buvau paskaitėleje kuria vedė mažyliu gyditoja ir ji sakė kad su vaikučiu gulėti lovoje pas save galima tik tada kada ji žindai. Nes suaugusiu lova nera pritaikyta naujagimiams
Margaritata parašė:
Mamytės, kokia jūsų nuomonė apie bekontaktį termometrą - verta jį pirkti vietoj skaitmeninio? Pasiteisino ar ne?![]()
Toje pačioje paskaitoje ta pati gyditoja sakė kad geriausia naujagimiams yra el. Termometras kuriuo matuoti pažastuke arba išsangeje bet tada reik atmesti tam tikra dali kad atitiktu pažastine temperatura. Nes tie bekontakčiai naujagimiams netinka dėl mažo kaktytės ploto jie labai dažnai netinkamai pamatuoja.. bet čia kalba tik apie naujagimi ☺
Del termometru,daug domejausi ir isigijom Omron bekontakti,galima matuoti oro,skysciu ir kuno temp (paklaida +-0,2C). Manau,kad pasiteisins ir bus labai patogu?
Vaikelis apsivertes zemyn galva,desiniam sone buna iskyla guzas-galvodavau,kad galvyte,o ten pasirodo dubce??
Pasidziaukim savo paskutinem savaitem?tai yra pats graziausias aksesuaras kokiu tik galima pasipuosti. Prizadejau sau neburbuliuot,kad sunku ir noriu greiciau gimdyt!
Mille parašė:
Del termometru,daug domejausi ir isigijom Omron bekontakti,galima matuoti oro,skysciu ir kuno temp (paklaida +-2C). Manau,kad pasiteisins ir bus labai patogu?
O Omron tikrai tokia didelė paklaida - net +/-2C? Ar +/-0,2C? Nes jei +/-2C, tai gali rodyt 37C vietoj 39C ir atvirkščiai - žiaurokas klaidinimas.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai