2017.05.22 16:25 (prieš 9 m.)
Aleksandra29 parašė:
Labas rytas. Mamos, kurios miegojote su vaikais ir/ar planuojate miegoti, ar visos pirksite kūdikių lizdelius? Mąstau ar tai tikrai reikalingas dalykas, ar saugus? …
Jeigu galvojat kad jums nebus reikalingas nepirkit, palaukit po gimdymo ir ziurekite, gal mazylis miegos lovyteje ir viskas bus tvarkoj, visada spesit nuvaziuot i parduotuve ir nusipirkti. Mes irgi nusipirkom gal kai dukrai buvo kokie 2 menesiai, nes ji nuo pat gimimo labai norejo artumo ir silumos, mano kvapo. As turedvau su ja guleti kol ji miegodavo arba savo maike palikti kad jaustu mano kvapa. Tai nei pristumta lova negelbejo, niekas - tik tas lizdelis.
sandaliuke parašė:
O jūs pačioj lovoj migdėt ar pvz šalia lopšelyje? Nes nusižiūrėjau tokius lopšiukus Kaip galvojat ar tokie geriau ar stokke mini lovytė? Ieškom mažesnio varianto…
Lovoj migdem
man nepasiteisino nei nuimtas lovos krastas niekas, nes vistiek atstumas yra, o mano dukryte labai greit pajusdavo kai as pasitraukdavau. Labai sunku ka patarti, labai priklauso nuo vaiko ir jusu paciu.
na viena ka galiu patart tai nepirkit super brangaus dalyko nes neaisku ar jis jums pasiteisins, o gal Monikute jums kabes ant krutines ir nenores i joki lopseli gultis