Vijola_ parašė:
Tai o kas kiek jus maitinat?argi normalu,kad ji pas mane tik koki pusvalandi isbuna be papo?is karto dudas paleidzia
Visaip buna ir pas mus. Gal jums koks augimo suolis? O soske ima?
Vijola_ parašė:
Tai o kas kiek jus maitinat?argi normalu,kad ji pas mane tik koki pusvalandi isbuna be papo?is karto dudas paleidzia
Visaip buna ir pas mus. Gal jums koks augimo suolis? O soske ima?
sirduka parašė:
Pampers naudojam.
Musu naktele seip sau, maziukui snargliukai trugde ?
Maniskiuo leido pampers premium, geltoni kur. Visa poka dideli gavom dovanu, tai kas 3 praleisdavo. Nusipirkom is Anglijos atveztu zaliu ir viskas ciki piki. Niekad neprabega! Dar tie natura bambino kur apie 8 eur kainuoja irgi praleisdavo. Babylove- kosmaras! Ismeciau visus ! O babydream- geri ( cia is parduotuves-"Pasaulis delne"
Eelli parašė:
Mūsų naktelė su stenėjimais ;/
Maniske nuo 6 stenejo ir zyze,daviau kitu lasu,tai kad privare iki pazastu pilna pampi.
Mes pampers naudojam,pirkom LT,kas lankydami atnese. O vakar gavau siuntini is Norvegijos,puse pampers,puse kitokiu bandysim. Tik 2 dydzio kelis ydejo,jau mazi jie mums.
Žiūriu pas visas naktis ne kokia
..mano kiškis iki 4 zirzė,tampė krūtį,užlūšta 10min ir vėl išsižiojęs zirzia,duodu 2min ir sminga ir vėl po 10min atsikelia,kažkoks košmaras buvo
..4 užmigo porą valandų o paskui stenėjo,kojas rietė ir zirzė,matyt pilvelis skauda..pirdu daro,bet su tuštinimusi niekaip pas mus neprasimuša
ramoniter parašė:
Sveikos mamytes, noriu paklausti ar vedat i lauka savo maziukus, kai sloguoja? Mes po vizito pas daktara pasigavom sloga, tai bijau i lauka vesti.
maniškė truputį sloguoja, bet toks gražus oras, planuoju vežti
Aulinukai parašė:
maniškė truputį sloguoja, bet toks gražus oras, planuoju vežti
Man taip pat norisi i lauka islysti, bet bijau, kad dar blogiau nepasidarytu su ta nosyte.
Aulinukai parašė:
www.zindymas.lt/pieno-istraukimas-rankomis-nuorodos pirma nuoroda
Aciu labai!
ramoniter parašė:
Man taip pat norisi i lauka islysti, bet bijau, kad dar blogiau nepasidarytu su ta nosyte.
Mum gydytoja buvo minejus, kad jei nera temperaturos, i lauka galima vezti.
Vijola_ parašė:
Vakar 16 h paskutini karta daviau misinuka, visa nakti ismiegojom tik su papuliais, gal pabandyt nebeduoti misinuko?as jau nebezinau....bet ji man tada valandom kab…
Cia jusu pasirinkimas,kaip nuspresite taip
uz mamytes piena joks misinukas geriau nebus,bet jei mamyte siaubingai pervargus ir jai tai kelia diskomforta tai irgi nieko gero. Tokia mano nuomone. O tokiu dienu/naktu tai manau pas visas buvo. Ypac kai buna augimo suoliai. O kartais atrodo kad tie augimo suoliai trunka visa amzinybe... tai zindai,zindai ir zindai... is lovos neislipi... man praeita nakti buvo taip,kad zindziau nuo 22 h iki 3 h,3 h vaikas iki ausu apsikakojo,vos sukaupiau jegas pampi pakeist ir vaika perrengt... tada nuo 4 iki 6 vaikas pamiegojo ir nuo 6 iki 11 vel zindziau. Labai vargina,bet ka padarysi... eina,praeina tas laikas ir ziurek,atrodo nieko baisaus ten nebuvo. Juk "atostogaujam" mamytes
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai