jielka parašė:
Aciu!Bet pas mane jau ir to pieno keli lasai bet guzu niekaip negaliu ismasazuoti ir po dusu ir viska darau ir kooustai...bet krutine vistiek skauda.i vaiko kaip ga…
Kiek laiko trunka śis vargas jums?
jielka parašė:
Aciu!Bet pas mane jau ir to pieno keli lasai bet guzu niekaip negaliu ismasazuoti ir po dusu ir viska darau ir kooustai...bet krutine vistiek skauda.i vaiko kaip ga…
Kiek laiko trunka śis vargas jums?
jielka parašė:
Vakar prasidejo.tai vyras jau siek tiek pramasazavo vakar...tai sian lengviau.bet vistiek skauda
O temperatūra krenta? Neužleiskit, tęskit, man guziukas 4paras laikėsi, kol iśsimasažavo, kantrybės ir dirbkit toliau
Jovita181 parašė:
Na man pirmas dienas paziuredavo atr nenugrauzti speneliai, kitoj palatoj kuriai nesiseke niekaip,tai akušerė sedejo tikrai ilgai ir masažavo nes guzais ejo? buvau …
kurioj palatoj gulejot?
new7 parašė:
O temperatūra krenta? Neužleiskit, tęskit, man guziukas 4paras laikėsi, kol iśsimasažavo, kantrybės ir dirbkit toliau
Na temperaturos ir nebuvo aciu Dievui.Jo jo as ir tesiu jau slugsta po biski ?
gerutej parašė:
kurioj palatoj gulejot?
345 o jūs
Jovita181 parašė:
345 o jūs
329 as patologiniam buvau paguldyta, paskui perkelei 333 kai pasigimdziau.
gerutej parašė:
329 as patologiniam buvau paguldyta, paskui perkelei 333 kai pasigimdziau.
As irgi is pradziu patologiniam 323, o poto 333
sonkeki parašė:
Noriu paklaust ka darete kad krutis nebutu kamuoliai, kietos ir kad vaikas paimtu kruti, nes man atrodo kad pas mane ta beda yra dabar iki isteriju vaikas klykia ir…
Jeigu prasidejo tai pas jus pasistenkit megryte maitinti taisyklingai paskaitykit apie tai straipsnius daug yra apie tai ir tada susireguliuos krutine ir maitinti stenkites is vienos kruties jeigu atsiranda guzu. Maitinkit kokius 3 kart is tos paties krutines o jei kita labai skauda siek tiek nusileiskit pienuko bet tik tiek kad palengvetu jei perdaug nutrauksit krutine gamins vis daugiau pieno ir jum bus pastovi problema kol mergaite neismoks taisyklingai maitintis tol bus vadinamas pieno perteklius.
gerutej parašė:
viskas gerai ten kas liecia gimdyma, bet del maitinimo tai truksta info. bent jau man tai pritruko, atejo paziurejo kad maitinu ir viskas gerai svarbu valgo, o kad …
Dar vienas reikalas su krutine yra pirmaja vaiko gimimo savaite s krutine visos mamos turi problemu nes pienas tada pradeda gausiai gamintis ir tikrai nieko nenuostabaus jeogu ir guzu yra nes tai normalu nes po savaites prasideda tikrasis pienas begti priespienio buna tada tik.vos vos ir antros savaites dalyje jau buna pienas ir jeigu tie guzai nepraeina po dvieju savaiciu tada jau problema yra netinkamam maitinime. Del informacijos kad mazai ir daktarai neparodo sutinku. Uztad kiek straipsniu pilna apie taisyklinga maitinima net nustebau kaip ieskojausi sau. Na UK pas mus daktare kuri ateina i namus tikrinti vaika vadinasi midwife ir jos parodo kiekvienai mamai kaip reikia teisingai maitinti. Jeigu bunant po CP ji patikrina pirma jus paskui vaika pasveria apziuri kunelio spalva ir t.t ir tada ji papraso ar galit pradet maitinti taip ziuri ar mama teisingai laiko vaika ant ranku ir kaip vaikas apzioja krutine va tikrai kas man patinka.jos visa informacija pasako lygiai taip pat duoda lapus del maitinimo kur yra grupes nemokamos kazkur netoli namu kur mamos eina tenais kad ismoktu matinti vaikeli kalbasi apie tokias problemas krutines patikekit vat kas patinka cia tai patinka daktarai i vaikus nespjauna ir pagalbos vos pagimdziusiai.mamai tiesiog pilna. Ir masazai vaikui ir maitinimas ir maudymas viskas kas su vaikeliu susija pilna ir renkasi kitos mamytes. ? del to daug informacijos turiu apie krutine kaip maitinti ir kita ? gaila tas kad lietuvoje to nera ir mamytes kitos kankinasi ir maziukai ?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai