patricija.luk parašė:
Tada isvis nieko nebesuprantu![]()
Respublikine Siauliu ligonine-Kudirkos gatveje.
Viskas kas susiję su nėštumu, tai lankotės moters ir vaiko klinikoje. Jatus atrodo sunku aiškiai pasakyti
tai per aplinkui 😂
patricija.luk parašė:
Tada isvis nieko nebesuprantu![]()
Respublikine Siauliu ligonine-Kudirkos gatveje.
Viskas kas susiję su nėštumu, tai lankotės moters ir vaiko klinikoje. Jatus atrodo sunku aiškiai pasakyti
tai per aplinkui 😂
Leliukas2018kretinga parašė:
Viskas kas susiję su nėštumu, tai lankotės moters ir vaiko klinikoje. Jatus atrodo sunku aiškiai pasakytitai per aplinkui 😂
cia as labiau kaip is medzio iskritus
dabar ziuriu genetike Rima Sereikiene deklaravo uzimtuma iki 08.30 -tai man jau kaip ir vsio,nepakliunu man tinkamu laiku.Gine sake,kd jeigu taip bus,duos siuntima pvz i Kauna.Gal kam teko ten vaziuoti? Gal yra rekomendaciju pas ka geriaua pakliuti / nepakliuti? Ar i Vilniu gal..?
patricija.luk parašė:
dabar ziuriu genetike Rima Sereikiene deklaravo uzimtuma iki 08.30 -tai man jau kaip ir vsio,nepakliunu man tinkamu laiku.Gine sake,kd jeigu taip bus,duos siuntima …
Jei apie Vilniu, tai pasiskambini i santariskes, pasakai problema ir nukreips pas atitinkama genetike. Siauliuose tie genetikai... pavirsutiniski. Genetikos centras Vilniuje, reikes ir tyrimus padarys ten.
Jurgitaa_ parašė:
Labuutis, gal kuri žinot kur galima susitvarkyt vienkartinę išmoką suėjus 30sav? Reiktų tikslaus adreso, nes realiai kol kas sakė man Aido 10A bet kai nuvažiavau ne…
Miesto gyventojai lankosi, prie kultūros centro šalia yra pastatas, kur galima užvažiuoti vežimėliu (prieš buvusią Valdemaro ledainę, dabartinę 2 meniu). Ten esu tvarkiusi soc. išmokas

patricija.luk parašė:
O su siuntimu ten bus mokama ar ne?
Mum buvo nemokamai su siuntimu ir tyrimus dare brangiausius, kurie virs 1000e butu kainave.. Kokiu tikslu jums ten reikia?
patricija.luk parašė:
O su siuntimu ten bus mokama ar ne?
Žiurint kokia vieta gausit, tarkim mums greit reikejo tai mes mokamus daremes, o jei turit laiko, tai galit sugauti nemokama talona. Santariskėse už mokama mojejom 95 eur.
Aadela parašė:
Mum buvo nemokamai su siuntimu ir tyrimus dare brangiausius, kurie virs 1000e butu kainave.. Kokiu tikslu jums ten reikia?![]()
del amziaus
Akyra3 parašė:
Žiurint kokia vieta gausit, tarkim mums greit reikejo tai mes mokamus daremes, o jei turit laiko, tai galit sugauti nemokama talona. Santariskėse už mokama mojejom …
bet cia tas Prisca tyrimas,ar kazkoks kitoks?
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai