Evelina111 parašė:
Sveika prisijungusKiek jau laiko jum?
Beveik 9 savaitėlės jau
net pati stebiuos kaip greitai bėga laikas! Atrodo katik sužinojau, kad laukiuosi
Kaip jūs visos jaučiatės?
nekankina nuovargis?
Evelina111 parašė:
Sveika prisijungusKiek jau laiko jum?
Beveik 9 savaitėlės jau
net pati stebiuos kaip greitai bėga laikas! Atrodo katik sužinojau, kad laukiuosi
Kaip jūs visos jaučiatės?
nekankina nuovargis?
Tomyciuks parašė:
Beveik 9 savaitėlės jaunet pati stebiuos kaip greitai bėga laikas! Atrodo katik sužinojau, kad laukiuosi
![]()
Šiaip neblogai jaučiuosi, net nepasakyčiau, kad nėščia, nuovargis atsiranda greit, tai miegot tik ir norisi, bei apetitas gerokai padidėjas.
o kaip Jūs jaučiates?
Tomyciuks parašė:
Beveik 9 savaitėlės jaunet pati stebiuos kaip greitai bėga laikas! Atrodo katik sužinojau, kad laukiuosi
![]()
Va va vienintelis pozymis turbut ir yra nuovargis, miego norejomas
Laru parašė:
Šiaip neblogai jaučiuosi, net nepasakyčiau, kad nėščia, nuovargis atsiranda greit, tai miegot tik ir norisi, bei apetitas gerokai padidėjas.o kaip Jūs jaučiates?…
Man kaip tik kazkaip apetitas dingsta, gal, kad virskinimas labai suprastejo. Pykinti nepykina nei kiek, bet vakare negaliu jokio sunkensio maisto uzvalgyti, nes iskart skrandis sustoja, tai pagrindinis maistas dabar - sriubytes :)))
Tomyciuks parašė:
Man lygiai tas patsvyras net nauja pagalve padovanojo, kad dar geriau miegociau..
nes iki pietu bunu gana gyvybinga, bet pavakary, taip miegas pradeda imti :…
Joo dar pamiegokim! ? dar laiko turim pailset
o jum is kart pamate dvynukus??
Evelina111 parašė:
Joo dar pamiegokim! ? dar laiko turim pailseto jum is kart pamate dvynukus??
![]()
Neee, pirma ekoskopa dare per pilva, tai nemate.
bet po keliu dienu pasijauciau blogai ir nuvaziavau antra karta, padare ekoskopa is "apacios" ( nezinau kaip ji kitaip ivardinti
) ir tuomet pasake, kad laukiuosi ne vieno, o dvieju
tai ta diena tokiam soke prabuvau, nes tikrai nesitikejau to isgirsti.. :))) o jums?
Tomyciuks parašė:
Neee, pirma ekoskopa dare per pilva, tai nemate.bet po keliu dienu pasijauciau blogai ir nuvaziavau antra karta, padare ekoskopa is "apacios" ( nezinau kaip ji …
Man atvirksciau, pamate per pilva ?
egliuskapu parašė:
Man iškart pirma kart pamate. Buvo 6savaites.?
Oj kaip faina jums
kaip pilvukas jūsų, nedidėja dar? Kažkaip niekur nerando jokios info, nuo kada pradeda pilvas augti laukiantis dvynukų
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai