Liuka parašė:
Labai teisingai parašėte, aš pvz labai užsiimu su vaikais, pati kuriu žaidimus ir pan, bet nemanau, kad jūs blogai auklėjat, atvirkščiai, kartais net žaviuosi iš ša…
Taip kaip as zaviuos mamomis, kurios daugiau uzsiima su vaikais
. Bet as matau, kad tai yra ne man, sioj vietoj man labai truksta kantrybes, nors atrodo kitoj vietoj jos net daugiau nei reikia.
Tokio amziaus jie jau daug supranta. Mano nuomone geriau anksciau brezti ribas, kurios erzina, nes nera konkretaus amziaus nuo kada vaikai pradeda suprast viena ar kita. Man patinka su vaikais elgtis ir bendraut kaip su protingom asmenybem
kaktusa parašė:
Neringa, puikiai susiskaitė jūsiškis komentaras. Pasirašau po kiekvienu žodžiu! 🙂
Turbut pirma karta pavyko sklandziai sudeliotintis mintis, nes dazniausiai supranta zmones kaip puolima, ko niekada nesiekiu
a_uk parašė:
O aš kadangi 1.5m turėjau užkietėjusiai nemiegantį vaiką, galvoju, kad tai visgi buvo mano klaidingo elgesio pasėkmė. Nuo pat gimimo labiausiai bijojau tos emocinės…
O as del mazosios nemiego net nezinau ka kaltinti.... Kad ji netoleruoja pieno produktu supratau tik po truputi pereidama nuo zindymo link misinuku, nes jai tiko tik alergiskiems vaikams, tai tuos menesius as net nezinau kaip isgyvenau, nes budavo visa nakti ja supdavau arba zindydavau, diena namais rupinaus ir dar sunum. Bet sitai praejo, tik liko nemokejimas paciai uzmigt, tai kiek valandu mes su vyru praleide ant kamuolio su mazaja ant ranku sunku butu suskaiciuot. Man labai patiko Nepasimetusios patarimas apie mokymasi uzmigt paciai, tai isgelbejo mano ir vyro nugaras, kaklus nuo skausmo. Bet as nesu tikrai, kad net jei buciau zinojusi apie netoleravima pieno produktu, ji bitu buvusi ramesne, nes po gimdymo praejus porai valandu, ji kruptelejo ir atsikele nuo pakrovejo laido atsitrenkimo i spintele. Man visada sake, kad ji labai jautri, bet gimdymas buvo tobulas, po 16h issiprasiau namo. Sunus mano labai ramus vaikas nuo gimimo, nors pernesiotas, gimdymas komplikuotas, naudotas vakumas. Tai is savo patirties galeciau pasakyt, kad vaikas vaikui nelygu . Gali kitam but ir labai sunkus pratinimas prie uzmigimo paciam, nes as tikrai gimus mazajai dariau viska taip pat, kaip su sunum