@gnetuk parašė:
O berniuka savo pvz Ąžuolas pavadint![]()
Mano vyras olandas, tokiu vardu nesupranta 😂
@gnetuk parašė:
O berniuka savo pvz Ąžuolas pavadint![]()
minguliux parašė:
Vardas mūsų mažylės bus Emilė. 10 metų išlauktas vardukas, nes pirmas sūnus pagal echoskopus turėjo mergaitė būt. Tai laukėm Emilės, o gimė Ignas 😄 tai šis vardukas…
Man Emili gražiau, nes šiaip aš tu lietuviškų galūnių nemėgstu ir jos tik LT bereikalingos
@gnetuk parašė:
Oj, su vardais mums sunku, turim variantus pvz Lukrecija, Henrieta, Lijana,Laurita.Tai gal iš šitų rinksimės.
Henrieta labai gražus
buvo mūsų vienas iš favoritų irgi 😊
Bulvytefri parašė:
Aaaaa, viskas aisku
Tai kaip bus olandiškai ąžuolas?
Epai parašė:
Henrieta labai gražusbuvo ir mūsų vienas favoritų 😊
Smagu, kokiu dar variantu turit
@gnetuk parašė:
Smagu, kokiu dar variantu turit![]()
Bus Elžbieta 😊 jau visi taip ir vadina. Labiausiai prilipo 😊 daugiau nebuvo variantu. Beatričė dar gražus man labai, bet kad trumpintų kogero paskui visi Beata. O Beata jau nepatinka😄
@gnetuk parašė:
Aaaaa, viskas aiskuTai kaip bus olandiškai ąžuolas?
![]()
![]()
![]()
Net nenorėčiau sužinot, pas juos visi vardai crazy, kol išsirinkom spėjom 10 kartų susipykti ir susitaikyt 😂
Dukrai vardą lengvai išrinkom, o vat berneliui labai sunkiai
Agnietė parašė:
Paźįstama Kaune privačiai lankėsi, tai gimdė pati 1,5 sav po termino ir, kaip supratau, niekas neskubėjo skatinti, laukė, kada prasidės savaime... kaip supratau, jo…
Be reikalo šiaip niekas neskatina, nebent leliukas didelis ar yra kitų rizikų
LT88 parašė:
Manęs kiekvieną dieną draugas klausia, nu kada jau gimdysi??? Nervina jau![]()
Manęs visi db klausinėja "ar jau" , blem kaip nervina 🤣
Odetaa parašė:
Viskas.. Man jau rytoj finišas 😊 terminas buvo 31d. Bet kadangi vandenų mažylei mažai tai rytoj skatins. Tiksliau pirma nuleidines vandenis o toliau žiūrės kaip vis…
Ir man ryt tas pats, nuleidžia vandenis ir lauksim. Db patikrino, atsidarymas jau 5 cm
Eimantela parašė:
Sveikos Mamytės! Nesu rašiusi i šia grupe, vis nedrisdavau... Taciau noriu pasveikinti Mamytes kurios jau laiko savo Mazuosius dziaugsmelius ant rankyciu ❤️
Bandykit ieškoti pagalbos online, internetu psichologų, pvz., iš tikrųjų, čia bjaurus reikalas, būtina jums išsikalbėti, laikykitės! ❤
Sveikos,
Tom kas pagimde stiprybes ir kantrybes , sveikinimai !
Tom, kurios dar ruosiasi gimdyti , linkiu greito gimdymo.
O mes jau ligonineje su suneliu rankose nuo 9 ryto. Prasidejo saremiai 4.30, galojau , kad sapnuoju , bet pabudau ir vistiek skaudejo , tai pradejau skaiciuot. Turejom vyresneli pas sese nuvezt 45 min kelio , sakiau vaziuojam visi , bet gerai , kad sugalvojom uzsukt i ligonine pasitikrint , nes turbut po kokios valandos jau rankose laikiau
Buciau masinoje gimdzius.
Skaudejo labai, ( 9 is 10 stumimo metu
) bet vonioje gimdziau, kas turit galimybe pabandykit , padejo. Neplysau, gerai jauciuosi, su vyru arbata geriam ❤😍
minguliux parašė:
Nes mūsų mažylė turi įgimtų, labai rimtų, širdies ydų.. 😥 reikės ne vienos širdutės operacijos, o pati pirmoji jau suplanuota - pirmąją savaitę po gimimo.. todėl ma…
o kaip pati su vyru psichlogiskai jauciates? esat jau susitaike su situacija? gal jau ramiau jauciates?
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai