2020.10.23 19:01 (prieš 5 m.)
I rankyte turetu siaip neskiepyti, nes maziuku raumenukas tas per mazas, daugiau sansu vietiniam uzdegimui skiepo vietoje. Keista, kad yra dar LT gydytoju skiepijanciu tokius mazus i rankyte.
Salutines reakcijos yra keliu dienu reikalas, o neskiepijus ir gavus liga galima ir visam laikui su vaiku atsisveikint. Tai net ir 40 laipsniu temperatura, irzlus, isbertas vaikas po skiepo niekad nebus blogiau nei savaites praleistos reanimacijoje ir likes invalidumas ar net mirtis.
Juokingiausias argumentas kazkur pamaciau buvo is serijos "mano giminaiciai medikai, todel as zinau"
Na, jei mano giminaite konditere, tai nereiskia, kad as ismanau konditerija ir pagaminsiu jums torta. Doesn't make any sense
As pati esu medike, ne mano giminaiciai. Ir neisivaizduoju kokiam fake universitete studijave medikai gali pasakyti neskiepyti vaiku, jei ner kontraindikaciju. Nors geriau pamasciusi pamenu tuos tokius kursiokus, kurie vilkosi su pazymiais paciam gale, vos pereidami i kita kursa, siaip ne taip su spargalkom. Tai va, gal sitokie medikai galiausiai ir pareiskia mamoms neskiepyt vaiku, nezinau.