2021.05.22 21:48 (prieš 5 m.)
ausr parašė:
Aš taip pat pergyvenu dėl svorio, eisim kitą savaitę skiepo, gal pasvers geriau, nes namie sunkiai eina pasvert, tuoj pabėga... bet per mažai tikrai sveria.. vyro m…
O jūs paklauskit kokia jūs maža buvot, nes irgi turi reikšmės pvz iš vyro pusės visi buvo smulkūs kai buvo maži vaikai,aš manau ir sūnus į vyro giminė atsigimė.
Mane irgi užknisa, kai kas nors užkalbina mano berniuką, paklause kokio amžiaus pasakau, kad 1,7 mėn tai iškart pasako Jėzau koks mažiukas.. Na man jis neatrodo, kad jau toks mažiukas į ūgį jis didesnis negu vidutiniškai 89cm, svoris tik 11,6kg.
Dabar atrodo, kad visi vaikai turi būti pagal lentelę mano dukra 125cm kažkur ūgio 5 metukų, tai irgi visi sako, kokia didelė tai kiek metų kokie 7 jau, kai pasakau, kad tik 5m,oho tai sako galės eit į krepšininkės ar manekenes, tai blyn gal ji išauks kiek jai reikia, o paskui ir nebeauks bus mažesnė negu bendraamžės,o berniukas, kai ateis paauglystė gal kai šaus ir į svorį ir į ūgį, kad nieks negalės patikėt,kad taip galėjo užaukti.
Kai mano dukra buvo dar visai maža irgi vyro tėtis pašiepdavo, kad oho kokia stora reikėtų jau susirūpinti (tai ką jis galvojo vaikui valgyt neduot nežinau), o dabar kūda dar ir kudesnė negu bendraamžiai tik, kad aukšta.