2021.02.27 12:36 (prieš 5 m.)
Only_good_souls parašė:
Aš jaučiu viena dar maziukus veziojuosi zieminiam kombyje. Nzn man salta. I kombi tik ilgarankovis bodis ir pedkelnes plius kojnes vilnojnes. Kepures pakeiciau i sa…
As paskutini kart irgi dar su zieminiu voku veziau,bet jau columbia kombi pakeiciau i toki rudenini vokeli,tai buvo siltutelis
kedutej vezu su pasiltintu medvilniniu kombiu
uzdedu dekuti ir nesiokles apsauga,masinoj atidengiu
o man kaip ir tau, labai bus sunku isivaziuot i ta sluoksniu mazinima 🤦as pati amziais nepataikau,tai nezinau ka darysiu su sunum 🤦
Only_good_souls parašė:
Gera sluota pas mane ir rubus keiciam 5-6 kart i diena plius dainuoju dainele is meskiuko apie plaunamas rankytes tai kazkiek duodasi valyti
Maniskis irgi kazkaip eme sunkiau kedutej but valgydamas 🤦bet dar kolkas pasedi 🤦pora kart maitinau pasisodinus ant vienos kojos,kad butu patogiau,tai valge daug geriau 🤦
ToBeMummy parašė:
Sveikos mamytės, aš su tokiu klausimu.. ar jūsų vaikučiai vis dar keliasi naktį pavalgyt? Ar išmiegat visą naktį? Mes vis dar valgom MP ir keliames būna po du kartu…
Keliames ir daugiau nei jus 😂pieno jam tiesiog nebegali but mazai,nes diena valgo koses
va jei maitintumet vien mp,tada taip gal ka galetumet itart,bet tada 6sysius reiktu suskaiciuot
tad siuo atveju tai visai nesusije su pieno uztekimu
manau, tai susije su rysiu, mamos siluma ir t.t.
kitos mamos taip budinasi dar iki 2metu
Kiausinio dar nedaviau,bet gal reiks pamegint, kivi gal bandyciau,bet lt manau jie visai kitokie nei va,kad kanaru salose kur Wolfi siuo metu gyvena, tad dar manau palauksiu